ΠΟΛΟ

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τρεις αγωνιστικές σε Αναστασιάδη και Φλώρο.

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ επέστρεψε και έριξε μεγάλες καμπάνες. Πρώτα τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της πρώτη αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα δύο παίκτες του Νηρέα Λαμία τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Ο λόγος για τους Ζάχο Αναστασιάδη και Χρήστο Φλώρο που δεν θα είναι διαθέσιμοι για τα ματς με τον ΝΟ Χίου και τον Υδραϊκό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

Αποκλεισμός μιας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (15 Νοεμβρίου 2014). Η ποινή θα εκτελεστεί την 13η αγωνιστική (13/2) στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Αποκλεισμός τριών (3) αγωνιστικών στον αρχηγό του ΝΗΡΕΑΛΑΜΙΑΣ, Ζάχο Αναστασιάδη για τον αγώνα με τον ΝΟ Καλαμακίου της 6ης αγωνιστικής (20 Δεκεμβρίου 2014). Έχει εκτίσει ήδη τη μία βάσει της Προκήρυξης της ΚΟΕ. Οι άλλες δύο, στους αγώνες με τον ΝΟ Χίου (4/2) και τον Υδραϊκό (7/2)

Αποκλεισμός τριών (3) αγωνιστικών στον αθλητή Χρήστο Φλώρο του ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ, για τον αγώνα με τον Υδραϊκό της 1ης αγωνιστικής (15 Νοεμβρίου 2014). Έχει εκτίσει ήδη τη μία βάσει της Προκήρυξης της ΚΟΕ. Οι άλλες δύο, στους αγώνες με τον ΝΟ Χίου (4/2) και τον Υδραϊκό (7/2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ