ΠΟΛΟ

Μεξικό ή Καναδάς στο δρόμο της Εθνικής

Μεξικό ή Καναδάς στο δρόμο της Εθνικής

Το νικητή ανάμεσα στον Καναδά και το Μεξικό θα αντιμετωπίσει η εθνική στα προημιτελικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Νέων γυναικών.

Η Εθνική ομάδα πόλο Νέων γυναικών μετά και τη νίκη της επί της Ρωσίας ουσιαστικά σφράγισε την πρωτιά στον όμιλό της και χρειάζεται τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Ιαπωνία για να το κάνει και τυπικά.

Έτσι, τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση.

Τελικά αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι του Καναδά με το Μεξικό. Η Ιταλία επιβλήθηκε με 11-10 στο ντέρμπι του άλλου ομίλου και έτσι έστειλε τον Καναδά στον δρόμο της Ελλάδας, ενώ την ίδια ώρα το Μεξικό επικράτησε με 11-7 επί της Ουκρανίας και κατέκτησε την τρίτη θέση στον τέταρτο όμιλο.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει το Μεξικό και ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα στα προημιτελικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Νέων γυναικών που διεξάγεται στον Βόλο. Ο αγώνας ανάμεσα στον Καναδά και το Μεξικό θα γίνει στις 20/8, ενώ ο προημιτελικός μία ημέρα αργότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16.00, ωστόσο το πιθανότερο είναι να αλλάξει ώρα και να πάει πιο αργά ώστε να μπορέσει ο κόσμος να πάει στο κολυμβητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ