ΠΟΛΟ

Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα 7-9

Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα 7-9

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο τελευταίο οκτάλεπτο η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών μπήκε νικηφόρα στην Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού επιβλήθηκε με επί της Μεγάλης Βρετανίας.

Για τρία οκτάλεπτα η Εθνική ομάδα γυναικών έπαιξε με τη φωτιά ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έφτασε στην τελική επικράτηση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Με ένα ξέσπασμα στην αρχή του τέταρτου οκταλέπτου οι παίκτριες του Μορφέση πήραν την απαιτούμενη ώθηση και έφτασαν στη νίκη.

Ο αγώνας δεν εξελίχτηκε τόσο εύκολο όσο αναμενόταν πριν από την έναρξή του με τη Μεγάλη Βρετανία να παρουσιάζει σθεναρή αντίσταση.

Η Ελλάδα δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα, αλλά λίγο η Μόρις, λίγο η αστοχία και οι λανθασμένες επιθέσεις στην επίθεση δεν επέτρεπαν στην εθνική να ξεφύγει στο σκοράρισμα. Στην αντίπερα όχθη η Μεγάλη Βρετανία βασίστηκε στις Σμιθ, Γκίμπσον και Γουίλκοξ οι οποίες πέτυχαν όλα τα τέρματα της ομάδας τους.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου με το σκορ στο 6-6. Στο ξεκίνημα του τέταρτου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ένα γρήγορο 3-0 ξέφυγε με τρία τέρματα και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μεγάλη Βρετανία ήταν να μειώσει σε 7-9 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας για την Εθνική κόντρα στη γηπεδούχο Ουγγαρία την Παρασκευή.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 2-2, 1-3

Αγγλία: Μόρις, Γουίλκοξ 2, Χέσκτ, Γκίμπσον 3, Χόι, Νίξον, Χακ, Μασγκροβ 1, Έτιμπετ, Κλέιτον, Σμιθ 1, Τέμπλ, Σμιθ

Ελλάδα: Κούβδου, Χ Διαμαντοπούλου, Ασημάκη 2, Αβραμίδου, Ρουμπέση, Τσουκαλά 3, Μπενέκου, Ελ. Πλευρίτου, Χαραλαμπίδη, Μαρ. Πλευρίτου 2, Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη 1, Β. Διαμαντοπούλου 1.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ