ΠΟΛΟ

Μεγάλη εμφάνιση για την Εθνική μας, αλλά ήττα στα πέναλτι από τις ΗΠΑ

Μεγάλη εμφάνιση για την Εθνική μας, αλλά ήττα στα πέναλτι από τις ΗΠΑ

Την ήττα στο τελικό του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών του Κουνσάν, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών από τις ΗΠΑ, που πάντως πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Την ήττα στο τελικό του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών του Κουνσάν, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση για 3 οκτάλεπτα, απέναντι στην χρυσή ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια και στην λήξη της 3ης περιόδου βρέθηκε να προηγείται με 7-4.

Ένα σερί 4-0 της ομάδας των Ηνωμένων πολιτειών στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έβαλε μπροστά την μεγάλη αντίπαλο, όμως παρόλα αυτά η Εθνική μας ισοφάρισε με γκολ της Αβραμίδου και έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι Αμερικανίδες ήταν πιο ψύχραιμες και πιο τυχερές και επικράτησαν με 3-0.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση επιστρέφει από την Κίνα έχοντας 5 νίκες 3 εκ των οποίων με πολύ μεγάλες αντιπάλους (Αυστραλία, Ολλανδία, Ουγγαρία) και σημαντικές εμπειρίες ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 1-4 (πέναλτι 0-3)

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν: Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου 3, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη 1, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ, Ξενάκη , Διαμαντοπούλου Χρ.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχει ακόμη η Άλκηστις Μπενέκου και η Βάσω Πλευρίτου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, οι συνεργάτες του Αγγελική Γερόλυμου και Στέφανος Λέανδρος,η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ