ΠΟΛΟ

Μεγάλη εμφάνιση από Γούνα

Μεγάλη εμφάνιση από Γούνα

Με ένα ρεσιτάλ από τον Αλέξανδρο Γούνα που σταμάτησε στα έξι γκολ η Σαβόνα επιβλήθηκε με 11-7 επί της Μπολιάσκο. Δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ της Α1 Ιταλίας ο Έλληνας περιφερειακός.

Ένας φανταστικός Άλεξ Γούνας, στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών της Ιταλίας,έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με το σκουφάκι της Σαβόνα από τότε που βρέθηκε στο καμπιονάτο και τρέλανε κόσμο στη γείτονα χώρα αναγκάζοντας τα μέσα ενημέρωσης να τον χαρακτηρίσουν "στρατοσφαιρικό", "σούπερ", "τρομερό Έλληνα" και με άλλα κολακευτικά επίθετα.

Ο Γούνας ήταν και πάλι ο κορυφαίος της ομάδας του, αυτή τη φορά στη νίκη της Σαβόνα με 11-7 επί της Μπολιάσκο, ενώ σκόραρε έξι (6) γκολ, τα περισσότερα που έχει πετύχει μέχρι τώρα σε ένα παιχνίδι (θυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική είχε πετύχει 5).

Ο Άλεξ έφτασε έτσι τα 37 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς μέχρι τώρα και είναι πλέον 2ος στον πίνακα των σκόρερ (μαζί με τον Πέτκοβιτς της BMP Sport Management που έχει επίσης 37), μόλις ένα πίσω από τον 1ο Τζιορτζέτι της Κανοτιέρι Νάπολι (38).

Με τη νίκη της αυτή η Σαβόνα έφτασε τους 25 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Ποζίλιπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ