ΠΟΛΟ

Με Βουλιαγμένη ο πρώτος τελικός του Stoiximan.gr Final Four στο κύπελλο πόλο γυναικών

Με Βουλιαγμένη ο πρώτος τελικός του Stoiximan.gr Final Four στο κύπελλο πόλο γυναικών
EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη ήταν η πρώτη ομάδα που τσέκαρε "εισιτήριο" για τον τελικό του Stoiximan.gr Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας για το πόλο γυναικών, επικρατώντας του Ρεθύμνου.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στον φετινό τελικό Κυπέλλου υδατοσφαίρισης γυναικών, κάτι που πέτυχε με χαρακτηριστική άνεση.

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου πήρε μια νίκη σε ρυθμούς ρελαντί με 17-5 επί του ΝΟ Ρεθύμνου, στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan.gr Final Four, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Καρπενησίου, την Παρασκευή (30/3) το απόγευμα, και πέρασε στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο στις 13.00, στο ίδιο κολυμβητήριο.

Αντίπαλος του ΝΟΒ, στον συγκεκριμένο τελικό, θα είναι ο Ολυμπιακός, που διέλυσε με 23-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι Βουλιαγμενιώτισσες έλεγξαν από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα. Με την καλή άμυνα εξουδετέρωσαν τα ατού του ΝΟ Ρεθύμνου, που δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση, ενώ βρήκαν λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Κορυφαίοι σκόρερ του ΝΟΒ οι δύο φουνταριστοί του Κούλχαας (4 γκολ) και Ξενάκη (3 γκολ), αλλά υπήρξε σχετικός πλουραλισμός στο σκοράρισμα.

Ο ΝΟ Ρεθύμνου είχε 2/8 παίκτη παραπάνω, 1 φουνταριστός, 2 περιφέρεια. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε 3/4 π.π., 1 πέναλτι, 5 φουνταριστό, 3 κόντρα, 5 περιφέρεια.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-17

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-4, 1-3, 2-6

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλ., Λιμπιτάκη, Καρυπίδου Μελ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριάνογλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Έλ. 1, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Ηρ. 3, Παναγιωτάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου Έλ., Νιχάους 1, Χυδηριώτη 3, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 3, Κοκκινάκη 1, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη 2, Κοτσιώνη, Νίνου Π. 1, Νίνου Ειρ. 2.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ