ΠΟΛΟ

Με την Πάντοβα για την πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ -  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό Final-4 έχει ξεκινήσει. Στις 16:00 με την Πάντοβα για την πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό Final-4 έχει ξεκινήσει. Το απόγευμα της Παρασκευής (13/4, 16:00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ιταλική, Πάντοβα και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του Len Trophy, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ματαρό της Ισπανίας.

Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στον τελικό, όπου το Σάββατο το μεσημέρι (14/4, 15:00, LENTV), θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ της "οικοδέσποινας", Ματαρό και της ουγγρικής, Ντουναϊτσβάρος.

Οι "ερυθρόλευκες", που δίνουν το παρών συνεχώς τα τελευταία χρόνια σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, διεκδικούν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τους τίτλο μετά την κατάκτηση του LEN Trophy τη σεζόν 2013-14, της Ευρωλίγκας το 2014-15, και του LEN Super Cup το 2015-16.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται από την Τρίτη στη Ισπανία, πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις με την Σαμπαντέλ, ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία του την Πέμπτη το βράδυ με τον Χάρη Παυλίδη να αναλύει τον αντίπαλο μέσω βίντεο και την προπόνηση των αθλητριών του στο "Ελ Σοράλ", το κολυμβητήριο που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4 Len Trophy:

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

16:00 Α Ημιτελικός: Πάντοβα-Ολυμπιακός

18:00 Β Ημιτελικός: Ματαρό-Ντουναϊτσβάρος

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

12:30: Μικρός Τελικός

15:00: Μεγάλος Τελικός

*Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Len (http://www.dailymotion.com/video/x6hmrll).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ