ΠΟΛΟ

Με τη Γιουγκ στον τελικό ο Ολυμπιακός

Με τη Γιουγκ στον τελικό ο Ολυμπιακός

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League, καθώς στο 2ο ημιτελικό της Βουδαπέστης, νίκησε με 15-14 στα πέναλτι την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.

Τους Κροάτες της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, που απέκλεισαν στο 2ο ημιτελικό την κάτοχο του τροπαίου, Προ Ρέκο, με 15-14 στα πέναλτι, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Champions League (04/06, 22:00, LIVE από το Sport24.gr).

Μετά το συγκλονιστικό ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Σολνόκι στη Βουδαπέστη, που δεν πήγε στα πέναλτι χάρη στο buzzer beater των "ερυθρολεύκων", ακολούθησε μία ακόμη ματσάρα, που τελικά κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Η Γιουγκ είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου μάλιστα βρέθηκε και στο +3 (8-5), αλλά οι Ιταλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 10-10 στο φινάλε.

Έτσι, στη μάχη των 5 μέτρων, μετά τα πρώτα δέκα πέναλτι, το σκορ ήταν ισόπαλο με 4-4, αλλά η δεύτερη απόκρουση του Μάρκο Μπίγιατς, με το κεφάλι (!), χάρισε στους Κροάτες την πρόκριση, αφήνοντας εκτός τελικού τους πολυνίκεις του θεσμού.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-3, 4-2, 2-4

Τα πέναλτι: 5-4

Τα γκολ:

ΓΙΟΥΓΚ: Περόνε 4, Γιόκοβιτς 3, Μάτσαν 1, Φάτοβιτς 1, Μάρκοβιτς 1

ΠΡΟ ΡΕΚΟ: Σούκνο 3, Φιλίποβιτς 3, Φιλιόλι 2, Ίβοβιτς 1, Ντι Φούλβιο 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ