ΠΟΛΟ

Με νίκη της Κίνας επί της Γλυφάδας (9-6) ολοκληρώθηκε το "Challenge Cup"

Με νίκη της Κίνας επί της Γλυφάδας (9-6) ολοκληρώθηκε το "Challenge Cup"

Με νίκη 9-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, στη 12η και τελευταία αγωνιστική, ολοκλήρωσε τους αγώνες της η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης της Κίνας στο τουρνουά "Challenge Cup".

Με νίκη 9-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, στη 12η και τελευταία αγωνιστική, ολοκλήρωσε τους αγώνες της η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης της Κίνας στο τουρνουά "Challenge Cup", που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στην Ελλάδα, την Πέμπτη (21/12) το μεσημέρι.

Οι Κινέζοι ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 2-0, οι Γλυφαδιώτες μείωσαν σε 2-1 και μετά σε 3-2, αλλά στο γ' οκτάλεπτο η Κίνα ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ (6-3).

Στην τελευταία περίοδο ο ΑΝΟΓ έκανε την αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει σε 6-5 με γκολ των Φωτόπουλου και Αλβέρτη, αλλά οι Κινέζοι με τους Εσπανιόλ και Λιου ανέβασαν τη διαφορά και πάλι στα τρία (8-5). Το τελικό σκορ (9-6) διαμόρφωσαν οι Σκουμπάκης και Ζου.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 3-1, 3-3.

ΚΙΝΑ (Πέτερ Πόρομπιτς): Λιάνγκ, Πένγκ, Γουάνγκ 1, Τσεν Υ. 1, Ξιε, Ζου Ξ., Τσεν Ζ., Ζου Γ. 3, Λιου Ξ. 1, Τσεν Ρ. 1, Σεν, Κιν, Ζου Τσ., Εσπανιόλ 2, Κοκκινάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Σαλτερής, Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 2, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Σπηλιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ