ΠΟΛΟ

Με νίκη στον β' γύρο της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στη β' φάση της Ευρωλίγκας γυναικών στο πόλο, επικρατώντας με 10-7 της πρωταθλήτριας Ιταλίας Πάντοβα.

Πρεμιέρα με το δεξί πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στη Β' προκριματική φάση της Ευρωλίγκας Γυναικών, επικρατώντας με 10-7 της πρωταθλήτριας Ιταλίας Πάντοβα στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ".

Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη πήρε την πρώτη του νίκη στον Α' Όμιλο σε ένα παιχνίδι που ήταν μεγάλο ντέρμπι μέχρι την τελευταία περίοδο.

Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 4-4 και την Τσουκαλά να ισοφαρίζει στα 19'' πριν την εκπνοή, ενώ στο δεύτερο οι δυο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι (5-5).

Το τρίτο οκτάλεπτο είχε ξανά εκατέρωθεν εναλλαγές στο σκορ, με την Πάντοβα να φτάνει στο 7-7 και τον Ολυμπιακό να ξαναπαίρνει το προβάδισμα με την Ασημάκη.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός με όπλο την καλή του άμυνα και την εξαιρετική Διαμαντοπούλου δεν δέχθηκε γκολ, πέτυχε δύο ακόμη και έφτασε στο τελικό 10-7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΤΟΒΑ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 1-1, 3-2, 2-0

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Πάντοβα (Αλμπέρτο Τρεβιζάν): Τεάνι, Μπαρζόν 2, Σαβιόλι, Γκοτάρδο 1, Κεϊρόλο 1, Κασόν 1, Μίλλο, Ντάριο, Σόχι, Τσιαπίνι, Νέντσα, Τίελμαν 2, Τζιακόν

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ