ΠΟΛΟ

Με Ιταλία για την 5η θέση οι νέες γυναίκες

Με Ιταλία για την 5η θέση οι νέες γυναίκες

Η εθνική ομάδα νέων γυναικών θα διεκδικήσει την 5η θέση στο παγκόσμιο του Βόλου την Κυριακή (23/8) μετά τη νίκη της με 11-8 με αντίπαλο την Ουγγαρία.

Μετά τη δύσκολη βραδιά την Παρασκευή (21/8) και τον αποκλεισμό από τον Καναδά από τα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων γυναικών στον Βόλο, η ελληνική ομάδα επέστρεψε στις νίκες στους αγώνες κατάταξης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 11-8 της Ουγγαρίας στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και θα διεκδικήσει την 5η θέση με αντίπαλο την Ιταλία (σ.σ. νίκησε 13-5 τη Βραζιλία) την Κυριακή (23/8) στον Βόλο.

Η εθνική νέων γυναικών είχε 6/7 προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω με τη Στεφανία Χαραλαμπίδη να αναδεικνύεται πρώτη σκόρερ με τέσσερα γκολ. Οι διεθνείς διαμόρφωσαν το 5-4 στο τρίτο οκτάλεπτο σε 10-6 στο τέταρτο με τη Διαμαντοπούλου να πραγματοποιεί και πάλι σειρά εντυπωσιακών επεμβάσεων.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 4-2, 3-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γ.Μορφέσης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Νιαρχάκου, Ξενάκη 2, Καλογεράκου, Πάτρα, Ι.Χαραλαμπίδη, Σ.Χαραλαμπίδη 4, Σταματοπούλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μ.Πέτροβιτς): Ντοροζλάι, Σιλάγκι 1, Μάτε, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ 3, Βάργκα, Σίκτερ, Λέιμετερ 1, Κούνα, Χέρτζκα 1, Κις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ