ΠΟΛΟ

Με αστέρια το Beach Water Polo Tour

Με αστέρια το Beach Water Polo Tour

Το Beach Water Polo Tour ανοίγει επίσημα τις εγγραφές για όλα τα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι.

Για πρώτη φορά στην οκτάχρονη ιστορία της διοργάνωσης, οι εγγραφές (registrations) θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Beach Water Polo Tour (www.beachwaterpolo.gr).

Μπορείς κι εσύ εύκολα να γίνεις μέλος της οικογένειας του Beach Water Polo και να πάρεις τον τίτλο του #beachpolistas. Αρκεί να μπεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ιστοσελίδας μας και να κάνεις την εγγραφή της ομάδας σου.

Ύστερα από την περυσινή επιτυχία, το Beach Water Polo Tour έρχεται πιο δυνατό και οργανωμένο από ποτέ, με την άμεση συμπαράσταση των μεγαλύτερων αστέρων της ελληνικής υδατοσφαίρισης και των χιλιάδων #beachpolistas που αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Για τα δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Κύπρο, σε Πάφο και Λεμεσό, έχει ήδη δημιουργηθεί η National Greek Water Polo Team (Poseidon 4), ενώ δύο All Star Beach Water Polo Teams θα συμμετάσχουν στο μεγάλο τουρνουά του AKANΘUS.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για το AKANΘUS να το κάνουν ΑΜΕΣΑ, διότι ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές και σύντομα θα τελειώσουν οι διαθέσιμες θέσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα τουρνουά σε Πάφο, Χίο και Λεμεσό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, μέσω e-mail (info@beachwaterpolo.gr) για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή, τη συμμετοχή και τη μεταφορά.

Καμία συμμετοχή που δεν θα έχει δηλωθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του BWPT (www.beachwaterpolo.gr) δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Η National Beach Water Polo Team που θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Πάφου: Μάριος Χατζηκυριακάκης, Άγγελος Φώσκολος, Χρήστος Κουτσιαλής, Μιχάλης Βέκκος, Ελένη Σωτηρέλη, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Σπύρος Κονταξής, Χρήστος Κωνσταντουδάκης.

Η National Beach Water Polo Team που θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Λεμεσού: Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μάριος Χατζηκυριακάκης, Ορέστης Σαλάχας.

Το official program του φετινού Beach Water Polo TourQ

Πάφος, 30-2 Ιουλίου

Καστέλλα, 2 Ιουλίου (One day event)

Χίος, 8-9 Ιουλίου

Λεμεσός, 4-6 Αυγούστου

AKANθUS, 1-3 Σεπτεμβρίου

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Μια γενναία πράξη ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη

Ο Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε το 1992 για τον μικρό Χριστόφορο

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24