ΠΟΛΟ

Με ανατροπή ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 6-5 τον Εθνικό στον Πειραιά

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήμαος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών επικρατώντας, με ανατροπή, 6-5 του Εθνικού

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήμαος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών επικρατώντας, με ανατροπή, 6-5 του Εθνικού και μάλιστα μέσα στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", την Κυριακή (15/4) το βράδυ, στο πέσιμο της αυλαίας της συγκεκριμένης αγωνιστικής.

Δύο στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, ο ΝΟΒ θα είναι οριστικά 2ος στη βαθμολογία, ενώ ο Εθνικός δύσκολα θα αποφύγει την 4η, αν και πολλά θα παιχτούν στο ματς με τον 3ο ΝΟ Χίου την επόμενη (21η) αγωνιστική στο νησί της μαστίχας.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ο Εθνικός κυριάρχησε στα τρία πρώτα οκτάλεπτα και βρέθηκε να προηγείται με 4-2 στο τέλος του τρίτου (είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΝΟΒ είχε πετύχει το πρώτο του γκολ, στο 1.40 πριν από τη λήξη της β' περιόδου.

\Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, οι Βουλιαγμενιώτες βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς επιθετικά και αμυντικά και έκαναν την ανατροπή. Προηγήθηκαν και με 5-3, αλλά ο Εθνικός μείωσε σε 5-4 στο 1.09 πριν από τη λήξη. Στο φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Φώσκολο που δεν σφυρίχθηκε.

Οκτάλεπτα:1-0, 2-1, 1-1, 1-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης, Παπαγεωγίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 2, Γέμελος, Σκληρός, Πιττούλης, Πρωτοψάλτης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ(Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Κουρούβανης Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ