ΠΟΛΟ

"Με 500.000 ευρώ 'χτυπάμε' τον Ολυμπιακό"

"Με 500.000 ευρώ 'χτυπάμε' τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης, ήταν καλεσμένος στον Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό", όπου μεταξύ άλλων οριοθέτησε το μπάτζετ για το να μπορέσει το "τριφύλλι" να κοντράρει τον Ολυμπιακό (AUDIO).

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης, ήταν καλεσμένος στον Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό". Ο ίδιος μίλησε για την πορεία του ως παίκτης, για την προπονητική του καριέρα, για την διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ασχοληθεί με τον ερασιτέχνη, για την διαιτησία στο πόλο και για άλλα ζητήματα. Μεταξύ άλλων, οριοθέτησε το μπάτζετ για το να μπορέσει το "τριφύλλι" να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Για την πορεία του ως παίκτης: "Ξεκίνησα από τα 12 μου χρόνια στον Αρη Νικαίας, μετά στον Ιωνικό, συνέχισα στη Σύρο, στο Βόλο, μου άρεσε η επαρχία και έπαιζα φουνταριστός αλλά και αμυντικός. Θα έπαιζα ακόμα, είμαι 37 χρονών, αλλά το 2009 είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που με κράτησε έξω. Από σπάσιμο πλευρών μου κόπηκε η αρτηρία και έτσι συνέχισα αυτό που αγαπάω μέσω προπονητικής. Το έχω ξεχάσει".

Για την προπονητική του καριέρα: "Ξεκίνησα το 2010, έξι μήνες μετά το συμβάν, από τον Αρίωνα Γλυφάδας. Ανέλαβα το αντρικό, μετά το γυναικείο, συνέχισα στο Περιστέρι και από εκεί μου έγινε πρόταση να πάω στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού".

Για τη διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ασχοληθεί με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: "Εχουμε πολλά προβλήματα. Στην ανδρική ομάδα έχουμε μείνει με εννέα παίκτες και υπάρχουν έξι-επτά πιτσιρικάδες, που δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν αυτή τη στιγμή. Η κίνηση του Δημήτρη είναι ό,τι καλύτερο για μένα αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος περνάει πάρα πολύ δύσκολα, όλα τα ομαδικά αθλήματα έχουν θέματα, οπότε θα αλλάξουν πολλά. Από ό,τι είδα και στις δηλώσεις του, λέει ότι θα έρθει για πρωταθλητισμό. Βέβαια, στο δικό μου άθλημα, για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό θες 400 με 500.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει μεγάλος, το λέει και ο ύμνος μας. Είναι ένα ισχυρό κίνητρο αυτό. Ετσι όπως μας συμπεριφέρονται, στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν μας σέβεται κανένας. Εδώ μου έχουν πει ότι “δεν σε σέβεται ο σύλλογός σου, πως θες να σε σεβαστούμε εμείς;".

Για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ: "Αυτοκτονήσαμε. Είχαμε προηγηθεί 6-1 και δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κατέβει τη σέντρα και στο τέλος να μας κερδίζει στα πέναλτι. Πήγαμε πολύ καλά φέτος, κάποιοι δεν χαίρονται. Πήραμε την τέταρτη θέση, αλλά θα έπρεπε να τερματίσουμε τρίτοι. Χάσαμε λόγω κούρασης και για έναν βαθμό από τη Γλυφάδα την ευκαιρία αυτή. Με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, γιατί κακώς παίξαμε με παίκτη λιγότερο στην τελευταία επίθεση".

Για τη διαιτησία στο πόλο: "Αν δεν έχεις παίξει το άθλημα, δεν μπορείς να σφυρίξεις. Είναι τέτοια η φύση του αθλήματος. Και οι διαιτητές έχουν πάρα πολλές αρμοδιότητες πλέον. Είναι όλα στην κρίση τους. Και στις υπόλοιπες χώρες στην Ευρώπη έχουν τις ίδιες αρμοδιότητες αλλά σφυρίζουν τελείως διαφορετικά".

Για τις πληρωμές δύο μηνών για τους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Ηταν μια καλή κίνηση της διοίκησης αυτή που έγινε, πραγματικά στο 90′, λίγο πριν πέσουμε στο νερό. Ο παίκτης μπαίνοντας στην πισίνα πρέπει να ξεχάσει τα προβλήματα. Μπήκαμε καλά, όμως δώσαμε δικαιώματα και χάσαμε στη ρουλέτα των πέναλτι. Αύριο παίζουμε πάλι με τον ΠΑΟΚ, αν τυχόν κερδίσουμε, θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα μας. Ο νικητής θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά".

Για τον προκάτοχό του, Τεό Λοράντο: "Είχε κάνει πολύ καλή δουλειά. Πολλά οφείλονται σε αυτόν και όχι σε μένα. Εγώ έκανα απλά τη συντήρηση που έπρεπε και μετά τα προβλήματα έδεσα την ομάδα, για να γίνουμε οικογένεια. Αν είχε μείνει ένας ξένος, γιατί έφυγαν και οι δύο, πιστεύω ότι θα τερματίζαμε στη δεύτερη θέση".

Για την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού: "Στην έδρα μας έχουμε παίξει δύο παιχνίδια, ένα με τον Εθνικό και ένα με τη Βουλιαγμένη. Είχαμε έδρα τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη. Απίστευτα πράγματα που με στεναχωρούν πάρα πολύ. Αν παίζαμε από την αρχή στο Γουδή, κάποια πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάσου Ηρειώτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ