ΠΟΛΟ

Μάζης: "Μάθημα για του χρόνου!"

Μάζης: "Μάθημα για του χρόνου!"

Ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μάζης, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στην Βουδαπέστη, Παύλο Σαχτούρη.

Για την φετινή σεζόν: "Ήταν μία ονειρεμένη χρονιά για το Ολυμπιακό, σχεδόν μέχρι το τέλος δεν καταφέραμε να τερματίσουμε όπως ονειρευτήκαμε. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε. Μας μένει μία γλυκόπικρη γεύση".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: "Δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός βλέπει ευρωπαϊκούς στόχους πιο σωστά. Η φετινή χρονιά ήταν επιστέγασμα των προσπαθειών. Φέτος ήμασταν πιο δυνατοί κάτι που αναγνωρίστηκε. Αυτό είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός αν και έχασε έμαθε πολλά. Και οι παίκτες και η διοίκηση και όσοι βρίσκονται στην ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε μόλις τέσσερα γκολ στον τελικό: "Φέτος δεν υπήρξε τέτοιο παιχνίδι και νομίζω ούτε και πέρυσι. Η επιθετική μας συγκομιδή ήταν κακή. Αν μου έλεγαν ότι θα δεχθούμε έξι γκολ και θα χάσουμε δεν θα το πίστευα. Έπαιξε ρόλο και ο τερματοφύλακας κι η αμυντική τους λειτουργία και η τύχη. Ήταν τυχερό γκολ αυτό του 5-4, γιατί είχαμε και εμείς αντίστοιχη φάση. Δεν πρέπει να σταθούμε όμως σε αυτό. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό. Να πάρουμε πράγματα από αυτή την εμπειρία".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ