ΠΟΛΟ

Μαυρωτάς: "Ωρα να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο ο Διαθεσόπουλος"

Μαυρωτάς: "Ωρα να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο ο Διαθεσόπουλος"
INTIME SPORTS

O βουλευτής με "Το Ποτάμι", Γιώργος Μαυρωτάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στους Θέμη Καίσαρη και Ανδρέα Δημάτο, τονίζοντας πως ήρθε η στιγμή της αλλαγής στην ηγεσία της ΚΟΕ.

Ο νυν βουλευτής με "Το Ποτάμι", Γιώργος Μαυρωτάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, τονίζοντας πως ήρθε η στιγμή της αλλαγής στην ηγεσία της ΚΟΕ και να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για την εκλογή του: "Δεν έχει τελειώσει ακόμα η καταμέτρηση των ψήφων. Η ενσωμάτωση είναι στο 100% αναφορικά με τις ψήφους των κομμάτων και όχι με τους σταυρούς. Ο διαιτητής δεν έχει σφυρίξει ακόμα τη λήξη και έχω μάθει ότι μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο δεν πανηγυρίζω".

Για το πως ήταν το συναίσθημα της προεκλογικής διαδικασίας: "Δεν κράτησε πολύ η διαδικασία. Την έκανα ερασιτεχνικά. Δεν ήταν καμπάνια επαγγελματία πολιτικού. Ήταν ένα μίνι πρωτάθλημα. Η περιφέρεια Αττικής είναι πολύ διασκορπισμένη. Φεύγω πλουσιότερος από την προεκλογική καμπάνια γιατί γνώρισα πολλά μέρη, που κανονικά δεν θα πήγαινα, καθώς και πολλούς ανθρώπους".

Για τη διαφορά του Ποταμιού και τους πολλούς υποψήφιούς του από διάφορους χώρους: "Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Ποταμιού. Να φέρει στο προσκήνιο καθημερινούς ανθρώπους που δεν είχαν στο παρελθόν σχέση με την πολιτική. Να είναι βγαλμένοι μέσα από την κοινωνία. Το Ποτάμι δεν κοιτάει τόσο πρόσωπα όσο νοοτροπίες. Αυτός είναι ο σκοπός του Ποταμιού".

Για την κατάσταση στην Ομοσπονδία Πόλο και το κρούσμα με τον Χρήστο Αφρουδάκη:" Έχω πει ότι οι θητείες των ομοσπονδιών πρέπει να έχουν ταβάνι. Δηλαδή δύο θητείες. Αυτό θα ήταν μία αφορμή για τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο να αφήσει την Κολυμβητική ομοσπονδία. Έχει προσφέρει αρκετά, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει τη σκυτάλη στον επόμενο. Αυτό ισχύει για όλους. Κανείς δεν πρέπει να γατζώνεται σε μία θέση, γιατί φθείρεται και δε βοηθάει στην ανανέωση που έχει ανάγκη η χώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ