ΠΟΛΟ

Μαυρωτάς: "Να πω στα παιδιά μου ότι προσπάθησα!"

Μαυρωτάς: "Να πω στα παιδιά μου ότι προσπάθησα!"

Ο πολίστας του Υδραϊκού και υποψήφιος βουλευτής με «Το Ποτάμι», Γιώργος Μαυρωτάς, φιλοξενήθηκε στον "Sport24 Radio 103,3"και την εκπομπή «Τα μάτια σου 24» με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Αλέξανδρο Λοθάνο.

Στον "Sport24Radio 103,3" και στην εκπομπή "Τα μάτια σου 24" φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Μαυρωτάς. Η ιστορική μορφή του ελληνικού πόλο που αγωνίζεται στα 48 του με το σκουφάλικη του Υδραϊκού και υποψήφιος βουλευτής με "Το Ποτάμι" μίλησε για τις μάχες που έχει μάθει να δίνει όλα αυτά τα χρόνια στο πόλο αλλά και την μάχη που θα δώσει στην πολιτική.

Για το πρώτο κύπελλο που έχει κατακτήσει ελληνική ομάδα:
« Τα θυμάμαι όλα. Ήταν 22 Μαρτίου 1997 όταν με τη Βουλιαγμένη κατακτήσαμε το Κύπελλο Κυπελλούχων. Έπειτα από λίγο καιρό, με την εθνική ομάδα νικήσαμε τους Ούγγρους 8-4 στο FINA Cup και μετά στον τελικό είχαμε 10.000 κόσμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής».

Για τον Υδραϊκό:
« Η ισοπαλία μας με τον Παναθηναϊκό ήταν έκπληξη. Η ομάδα είναι περισσότερο μία παρέα».

Για την πολιτική του σταδιοδρομία:
« Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλία, να… βραχούμε και να δείξουμε ότι η πολιτική δεν είναι μόνο για τα άτομα από τον πολιτικό… σωλήνα. Θέλω όταν με ρωτήσουν τα παιδιά μου «Τι έκανες;» να μπορώ να τους πω ότι προσπάθησα. Να καταλάβουμε ότι τα πράγματα στην πολιτική δεν είναι μαύρο ή άσπρο και να μάθουμε να συζητάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ