ΠΟΛΟ

Μανωλιουδάκη: ''Ζούμε μοναδικές στιγμές''

Μανωλιουδάκη: ''Ζούμε μοναδικές στιγμές''
INTIME SPORTS

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Άκη Δημακό, για την κατάκτηση του τροπαίου μετά τη νίκη επί της Σαμπαντέλ με 10-9.

Για την κατάκτηση του τροπαίου η αρχηγός του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών είπε: ''Εύχομαι να το ξανακάνω πολλές φορές. Είμαι τρισευτυχισμένη. Είναι μοναδικές στιγμές αυτές που ζούμε. Μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Εύχομαι να το καταλάβουμε γρήγορα''.

Για τον αγώνα: ''Όταν μείναμε με τρία γκολ πίσω στο σκορ, έπρεπε να απαντήσουμε αμέσως. Η Σαμπαντέλ έχει κατακτήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο, επειδή ήταν δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλήτριες. Τελειώσαμε τη σεζόν με μία ήττα αλλά τελειώνουμε με μία πολύ σημαντική νίκη. Στο τελευταίο γκολ κοιτούσα το χρονόμετρο και μετά κοιτούσα να τελειώσει ο χρόνος''.

Για την τερματοφύλακα της ομάδας Χρυσή Διαμαντοπούλου: ''Η Διαμαντοπούλου μας κράτησε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Είναι ένα παιδί xαμηλών τόνων και η καλύτερη τερματοφύλακας στην Ελλάδα''.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο: ''Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας. Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, μας έδωσε τη δύναμη για να συνεχίσουμε και να αντιδράσουμε. Μακάρι να γεμίζουμε πιο συχνά το γήπεδο''.

Για αυτούς που θέλει να ευχαριστήσει: '' Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κουντούρη που έφερε το φάιναλ φορ της διοργάνωσης στην Ελλάδα, όπως και τον κ. Μαρινάκη που μας στηρίζει. Πρέπει η πολιτεία να στηρίζει τα αθλήματα, όπως το δικό μας που φέρνει επιτυχίες''.

Μπενόπουλος: ''Αφιερωμένο στην κορούλα μου και στη γυναίκα μου''

Ο συνεργάτης του Χάρη Παυλίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπενόπουλος μίλησε στον ''Sport24 Radio'' και ανέφερε για την επιτυχία του Ολυμπιακού και την κατάκτηση της EUROLEAGUE: ' 'Ήταν κάτι το απίστευτο. Η ομάδα και ο Χάρης (Παυλίδης) το σχεδίαζαν για αρκετό καιρό. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Τα καταφέραμε απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Σαμπαντέλ που έχει τρία ευρωπαϊκά τα τέσσερα τελευταία χρόνια''.

Για το νέο αίμα που έρχεται από την μικρότερες ομάδες του συλλόγου που επιβλέπει: ''Νομίζω ότι όλοι δουλεύουμε σε σωστή βάση τα τελευταία χρόνια που είμαστε στην ομάδα. Όλα τα παιδιά των μικρότερων ομάδων ήταν εδώ και είδαν τι έγινε. Τους λέμε ότι πρέπει να κουραστούν πάρα πολύ για να πετύχουν. Δεν έχουμε χώρο βέβαια, για τα παιδιά, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Στο μέλλον μακάρι πολλά κορίτσια να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού και την Εθνική''.

Για το που το αφιερώνει: ''Το αφιερώνω στον Χάρη Παυλίδη γιατί το αξίζει 100%. Προσωπικά το αφιερώνω στην κορούλα μου που είναι 9 μηνών και στη γυναίκα μου''.

Ασημάκη: Μάγκες και παλικάρια οι συμπαίκτριές μου''

Για την κατάκτηση της Euroleague: «Είναι ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά και μάλιστα στο σπίτι του. Είμαι τυχερή γιατί το ζω από τον πρώτο χρόνο που ήρθα εδώ, μπροστά στον κόσμο μας».

Για το ότι διεξήχθη το φάιναλ φορ στο Παπαστράτειο και όχι στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ: «Ακόμα καλύτερα που έγινε εδώ. Από εδώ δε βγαίνει κανένας».

Για το 8-9 που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πόσο δύσκολη ήταν η ανατροπή: «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί η Σαμπαδέλ έχει συνηθίσει να προηγείται και ξέρει να κρατάει το σκορ. Παίξαμε με πάθος και καθαρό μυαλό. Ήταν δύσκολο αυτό που κάναμε, γιατί παίξαμε με μια τρομερή ομάδα που ήταν αήττητη τόσα χρόνια».

Για τη Χρυσή Διαμαντοπούλου και τις συμπαίκτριές της: «Είναι όλες τους καταπληκτικές αθλήτριες. Είναι μάγκες και παλικάρια οι συμπαίκτριές μου. Η Διαμαντοπούλου είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι φανταστική και μοναδική η Χρυσή (Διαμαντοπούλου)».

Για την αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός από τη Σαμπαντέλ: «Είχε μία υπεροψία η αντίπαλός μας, αλλά είναι και φυσιολογικό, γιατί τα έχει πάρει όλα τα τελευταία χρόνια. Τις νικήσαμε όμως βγάζοντας το απαιτούμενο πάθος».

Για το αν τους έφερε γούρι ο Sport24 Radio που ήταν χορηγός επικοινωνίας: «Πραγματικά μας έφερε γούρι ο Sport24 Radio και ζήσαμε μία απίστευτη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ