ΠΟΛΟ

Λούδης: "Ίσως ήταν το τέλειο παιχνίδι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Λούδης, Αφρουδάκης, Ζερδεβάς, Σολανάκης και Ελμισιάν μετά την μεγάλη επιτυχία της Βουλιαγμένης με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Ο Κώστας Λούδης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και στάθηκε τόσο στο γεγονός ότι η επιτυχία επιτεύχθηκε απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, όσο και στο κίνητρο που δίνει στους παίκτες του για να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ενώ ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

"Ίσως ήταν το τέλειο παιχνίδι. Δεν υπάρχει τέλεια εμφάνιση, όμως βάσει της δυναμικής του αντιπάλου το αγγίξαμε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ πως είμαστε πανάξιοι νικητές. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τίτλος.

Κάθε τρόπαιο έχει τη δική του αξία και αυτό έχει πολύ μεγάλη. Το πετύχαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που την επόμενη εβδομάδα διεκδικεί – και εύχομαι από την καρδιά μου να το καταφέρει – να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος γι αυτή την ομάδα.

Είναι τεράστιο το κίνητρο γι αυτά τα νέα παιδιά. Όταν καταφέρνεις να κερδίσεις μια ομάδα που ίσως είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μία εβδομάδα, γεμίζει τους παίκτες μου με φιλοδοξίες και όνειρα. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε όνειρα. Δεν κοστίζουν τίποτα και δίνουν τρομερή ενέργεια, αξία και φιλοδοξία σε αυτό που πάμε να κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΝΟΒ.

ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ: "ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..."

"Για το ΝΟ Βουλιαγμένης σημαίνει πάρα πολλά αυτό το κύπελλο, αλλά και τίποτα. Πολλά γιατί παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα ως αντίπαλο. Όπως είπαμε και στη συνέντευξη Τύπου, είναι άλλη η ψυχολογία μιας ομάδας αουτσάιντερ σε έναν τελικό κυπέλλου, αφού είναι μόνο ένα παιχνίδι, τεσσάρων οκταλέπτων. Άμα της βγει αυτό το παιχνίδι όπως της βγήκε σήμερα με πάρα πολύ καλή άμυνα, αλλά και τις απώλειες του Ολυμπιακού, όλα μπορούν να γίνουν.

Η απουσία του Γιάννη Φουντούλη ήταν σημαντική, αφού αναγκάστηκε να μην παίξει και ο Μπούσλιε. Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε και πήραμε κάτι που ήταν θεωρητικά απρόσμενο. Δε σημαίνει τίποτα γιατί όταν φτάνεις στην κορυφή, το κάνεις δύσκολα, πέφτεις όμως πάρα πολύ εύκολα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι παίκτες του ΝΟΒ είναι πολύ νέοι και θέλουν σίγουρα πολύ σκληρή δουλειά και σωστή προσέγγιση των πραγμάτων", τόνισε από την πλευρά του ο αρχηγός του ΝΟΒ.

ΖΕΡΔΕΒΑΣ (MVP): "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

"Είναι ένα κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Θέλουμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είμαστε όλοι νέοι και τέτοιες επιτυχίες θέλουμε και στο μέλλον".

Για το αν σκεφτόταν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ευκαιρία γι αυτόν να αποδείξει πράγματα ενόψει Εθνικής:

"Δε θα πω τι σκεφτόμουν προσωπικά σήμερα. Από την αρχή δείξαμε πως το θέλαμε ως ομάδα, αφού τέτοια παιχνίδια δεν κερδίζονται από μονάδες".

ΣΟΛΑΝΑΚΗΣ: "ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ"

"Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Είναι όνειρα που έγιναν πραγματικότητα για όλα τα παιδιά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος στόχος που βάλαμε και υλοποιήσαμε. Εμείς οι αθλητές έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Εύχομαι αυτό το κύπελλο να είναι μόνο η αρχή".

ΕΛΜΙΣΙΑΝ: "ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ"

"Είναι μια μαγική στιγμή για εμάς. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν πως αξίζουν πάρα πολλά απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Εμείς κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες του Ολυμπιακού. Στον αθλητισμό πραγματικά αν το θέλεις και το πιστεύεις μπορείς να κάνεις ένα μικρό θαύμα σαν και αυτό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή, καθώς και στη διοίκηση που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να έρθουν και άλλοι τίτλοι στον όμιλο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του ΝΟΒ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ