ΠΟΛΟ

Λέανδρος: "Παιχνίδι που μας δίνει αυτοπεποίθηση"

Λέανδρος: "Παιχνίδι που μας δίνει αυτοπεποίθηση"

Για το ισόπαλο παιχνίδι (10-10) της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, απέναντι στις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας μίλησε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Στέφανος Λέανδρος.

Για το ισόπαλο παιχνίδι ( 10-10) της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, απέναντι στις ΗΠΑ που θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων που διεξάγεται στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας μίλησε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Στέφανος Λέανδρος.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως το τελικό αποτέλεσμα και ο τρόπος που διαμορφώθηκε αφήνει μια στενοχώρια στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτήν η εμφάνιση μπορεί να δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στα κορίτσια της Εθνικής.

" Είναι ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει στεναχωρημένους (σ. Η ελληνική ομάδα δε βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ και ισοφαρίστηκε 2:54 πριν τη λήξη του αγώνα σε 10-10), αναφορικά με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και το τελικό σκορ έτσι όπως διαμορφώθηκε. Θεωρώ πως είχαμε αρκετά καλή απόδοση, αφού προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην επίθεση και αυτά πήγαν καλά, ενώ πήγαμε αρκετά καλά και στην άμυνα".

Για το πως θα βοηθήσει στην ψυχολογία των κοριτσιών ενόψει της συνέχειας τόνισε: " Ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα δίνει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στα κορίτσια, αλλά από την άλλη πρέπει να καταλάβουν γρήγορα ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το ξεχάσουμε άμεσα να κρατήσουμε τα πράγματα που κάναμε καλά και να διορθώσουμε κάποια λάθη, καθώς ο δρόμος είναι μακρύς και κάθε μέρα, κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική πραγματικότητα με τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της".

Τέλος, αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ιαπωνία (σήμερα, 13/12, 23:50 ώρα Ελλάδας) σημείωσε: " Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και σίγουρα ο πιο βασικός μας στόχος θα είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την απόδοση μας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ