ΠΟΛΟ

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, 12-6 τη Βουλιαγμένη

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, 12-6 τη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός νίκησε 12-6 τη Βουλιαγμένη στο ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Τρίτη φετινή νίκη της ομάδας του Παυλίδη απέναντι σε αυτή της Καμμένου.

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών και νίκησε εύκολα τη Βουλιαγμένη στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, δείχνοντας ότι έχει και φέτος το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του ντέρμπι

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε 12-6 της αντίστοιχης της Αλεξίας Καμμένου στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και είναι η τρίτη φετινή. Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο που η Βουλιαγμένη στάθηκε εξαιρετικά, η συνέχεια ανήκει στις γηπεδούχες.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο δεύτερο και στο τρίτο κομμάτι του αγώνα, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τους βαθμούς της νίκης. Το 1-3 των φιλοξενούμενων, έγινε 6-3 στο φινάλε του ημιχρόνου και 10-4 στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Όλα πλέον ήταν διαδικαστικά μέχρι να φτάσουμε στο τελικό σκορ.

Η Ασημάκη ανέβηκε πολύ στο διάστημα που άνοιξε η διαφορά, ενώ στην άμυνα οι "ερυθρόλευκες" πήραν άριστα. Οι παίκτριες της Καμμένου δεν είχαν... αντίδοτο, δεν μπόρεσαν να σταθούν όρθιες μέχρι τέλους και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Πλέον, στα πλέι οφ θα πρέπει να σπάσουν την έδρα του Ολυμπιακού για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-0, 4-1, 2-2

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου (1), Πλευρίτου Ε. (2), Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου (1), Ασημάκη (2), Πλευρίτου Μ. (3), Έμολο (2), Πλευρίτου Β., Μπιανκόνι (1), Σταματοπούλου, Ελευθεριάδου, Λογοθέτη.

Βουλιαγμένη: Κούβδου, Τσουκαλά (2), Χυδηριώτη (2), Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη (1), Μαυρωτά Ι., Μαυρωτά Α., Κώτσια (1), Διαμαντοπούλου Β., Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζόφωλη Ν., Ζόφωλη Β., Βαρελίδη.

Πολύτιμη νίκη για τον Εθνικό

Ο Εθνικός ήταν ο νικητής στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών απέναντι στον Ποσειδώνα Ιλισίων, επικρατώντας με 9-3 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Οι πολίστριες του Γιώργου Τσόκα ήταν καλύτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν την νίκη, παραμένοντας στην 5η θέση, 3 βαθμούς πίσω από τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στην τελευταία περίοδο όπου ο Εθνικός πέτυχε 4 γκολ δίχως να δεχτεί κανένα και πήρε μια πολύτιμη νίκη.

Δύο (2) γκολ για τον Εθνικό πέτυχαν οι Μπίσμπα και Πέττα ενώ για τον Ποσειδώνα Ιλισίων σκόραραν τρεις (3) διαφορετικές παίκτριες.

ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ 3-9

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-0, 1-2, 0-4

ΚΟΠΙ: Κούβδου 1, Μπεκρή 1, Καλαργυρού 1

Εθνικός: Ζέκου 1, Βάσιλα 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπίσμπα 2, Καλογεράκου 1, Πάτερου 1, Πέττα 2

Βήμα τριάδας για το Ρέθυμνο

Σημαντική νίκη που τον διατήρησε στην 3η θέση της Α1 Γυναικών πέτυχε ο ΝΟ Ρεθύμνου απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου για την 12η αγωνιστική με 15-10.

Η ομάδα του Θανάση Τούρου ταξίδεψε στην Κρήτη με μόλις 9 παίκτριες. Ο ΝΟ Ρεθύμνου «κλείδωσε» το παιχνίδι κυρίως στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και πέτυχε 6 τέρματα, ενώ στην τελευταία περίοδο ο ρυθμός έπεσε και επετεύχθησαν μόλις 3 γκολ.

Πρώτη σκόρερ στον αγώνα η Ελένη Φαρμάκη του ΝΟ Ρεθύμνου με έξι (6) γκολ, ενώ η Στρατηδάκη πέτυχε τρία (3) για τον Τρίτωνα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 15-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-4, 6-2, 1-2

ΝΟ Ρεθύμνου: Σαφέτη 1, Μ. Φαρμάκη 2, Αλεξάκη 1, Μαυρέλου 3, Μυριοκεφαλητάκη 1, Ε. Φαρμάκη 6, Σολανάκη 1

Τρίτων Αμαρουσίου: Κολιτσοπούλου 1, Τζελέπη 1, Πετάση 2, Στρατηδάκη 3, Μαλλιαρού 1, Στρείδη 1, Κούζουνα 1

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

ΝΟ Ρεθύμνου - Τρίτων Αμαρουσίου 15-10

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-6

Ποσειδών Ιλισίων - Εθνικός

Η Βαθμολογία

Ομάδα / Αγώνες / Βαθμοί

1 Oλυμπιακός / 12 / 36

2 ΝΟ Βουλιαγμένης / 11 / 29

3 ΝΟ Ρεθύμνου / 12 / 23

4 ΑΝΟ Γλυφάδας / 12 / 20

5 Εθνικός Πειραιά / 11 / 17

6 ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων / 11 / 7

- Τρίτων Αμαρουσίου / 12 / 7

8 ΝΟΒΑ / 11 / -1

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (1): Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει μείον έναν (1) βαθμό, με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, από την περυσινή περίοδο

(2): Ο ΝΟΒΑ έχει έναν (1) μηδενισμό

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/4)

Τρίτων Αμαρουσίου – Εθνικός

Ολυμπιακός – Ποσειδών Ιλισίων

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟΒΑ –ΝΟ Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ