ΠΟΛΟ

Κυριαρχία της Βουλιαγμένης

Κυριαρχία της Βουλιαγμένης
AGGELOS VINI

Η Βουλιαγμένη διατήρησε τα σκήπτρα της στην κατηγορία των Νέων Ανδρών στο πόλο επικρατώντας στον τελικό με 8-4 επί του ΠΑΟΚ.

Την απόλυτη κυριαρχία του -που αγγίζει και τη δημιουργία δυναστείας- επιβεβαίωσε και φέτος στην ηλικιακή κατηγορία των Νέων Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η ομάδα του Λαιμού επιβλήθηκε με 8-4 του πολύ αξιόμαχου ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, και κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με λίγους σκόρερ ο ΝΟΒ ήταν εκείνος που κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος. Κοπελιάδης, Χελιουδάκης και Μασμανίδης ήταν οι τρεις σκόρερ για την ομάδα της Βουλιαγμένης και συνέβαλαν καθοριστικά.

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Πανιώνιος που νίκησε στον μικρό τελικό το Παλαιό Φάληρο με 10-8. Την 5η θέση πήρε ο ΝΟ Χίου που νίκησε 12-11 τον Εθνικό, ενώ την 7η κατέκτησε ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε με 14-9 του ΟΥΚ Βόλου.

Φινάλε για Σταυρόπουλο

Ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών ήταν το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ο διαιτητής Νίκος Σταυρόπουλος στις εγχώριες διοργανώσεις, ολοκληρώνοντας μια πολύχρονη και σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα. Η διεθνής καριέρα του Σταυρόπουλου θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Δεκέμβριο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΟΚ 8-4

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 2-2, 2-0.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ:

ΝΟΒ: Κοπελιάδης 3, Χελιουδάκης 3, Μασμανίδης 2.

ΠΑΟΚ: Νικολαΐδης 2, Μουρατίδης 1, Δημητριάδης 1.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ της τελικής φάσης:

1. ΝΟ Βουλιαγμένης

2. ΠΑΟΚ

3. Πανιώνιος

4. Παλαιό Φάληρο

5. ΝΟ Χίου

6. Εθνικός Πειραιά

7. Παναθηναϊκός

8. ΟΥΚ Βόλου

9. Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ