ΠΟΛΟ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στην Α1 πόλο των ανδρών. Αποσπάστηκε από την τέταρτη θέση ο Εθνικός μετά την επεισοδιακή του.

Το ζευγάρι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού παρέμεινε αναλλοίωτο στην κορυφή της Α1 πόλο των ανδρών μετά και τη δέκατη αγωνιστική. Αγχωτικές νίκες για Εθνικό, Βουλιαγμένη και Παλαιό Φάληρο.

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Συνέχισαν το αήττητο

Με τον αέρα να είναι έντονος στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας έγινε ο αγώνας του ΑΝΟΓ με τον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι σε ρυθμό ρελαντί έκαναν το "10 στα 10".

Η ομάδα του Βλάχου επικράτησε στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής με 14-5 του γηπεδούχου ΑΝΟ Γλυφάδας του οποίου κόπηκε το εντυπωσιακό σερί (προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες).

Στην πισίνα επικρατούσαν άγριες συνθήκες με ισχυρούς ανέμους που σήκωναν κύματα και εμπόδιζαν τις κινήσεις των παικτών και των προπονητών τους, ενώ δημιουργούσαν και παγωνιά και καθιστούσαν δύσκολη την παρακολούθησή του από τους λίγους θεατές.

Από τρία γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Βλαχόπουλος, Ι. Φουντούλης και Γούνας.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-6, 1-2, 2-2.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Βολτυράκης): Παπούκας 1, Αγγελίδης 1, Κουλιεράκης 1, Παπαδόπουλος 1, Φωτόπουλος 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 3 Φουντούλης 3, Μουρίκης 1, Μάλιαρακ 1, Γούνας 3, Δερβίσης 1

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ακλόνητος ο Παναθηναϊκός

Εδραιώνεται στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών ο Παναθηναϊκός καθώς νίκησε και τον ΠΑΟΚ στο Ιλίσιο με 9-4, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι έλεγξαν από το ξεκίνημα το ρυθμό του παιχνιδιού, με κύριο όπλο την καλή άμυνα, πήραν ένα προβάδισμα και με πλουραλισμό στην επίθεση το αύξησαν μέχρι το τέλος στα τέσσερα γκολ.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Καραμπέτσο που κατέβασε ρολά. Από δύο γκολ για τους Κουρλιάφτη, Παπαδόγκωνα και Αφρουδάκη. Τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ ο Σολανάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9-4

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 2-0, 3-3

Παναθηναϊκός (Λούδης): Σαρτζετάκης 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Βογιατζόγλου 1, Σολανάκης 3

Επεισοδιακή νίκη για τον Εθνικό

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη δράση της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ανδρών, ανάμεσα σε Εθνικό και Νηρέα Λαμίας, με τους γηπεδούχους να φεύγουν νικητές, επικρατώντας εύκολα με 12-4 των φιλοξενουμένων.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ο Εθνικός ήδη από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε την ανωτερότητά του, προηγούμενος με 7-0 στο τέλος του πρώτου μισού.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, μετά από αψιμαχίες και έντονες λογομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, κάτι το οποίο επέφερε και μικρή διακοπή του παιχνιδιού, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Καλαμάρης και Πετρόχειλος από πλευράς Νηρέα Λαμίας. Ο προπονητής του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους, όπως και οι Θαλασσινός, Χατζηκυριακάκης. Το παιχνίδι ξανάρχισε με το 4-1 υπέρ των Πειραιωτών, να καταδεικνύει την υπεροχή τους και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λαμιώτες, με το Ζάχο Αναστασιάδη να εκτελεί χρέη παίκτη- προπονητή.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Εθνικού χαλάρωσαν, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 3 γκολ και το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 12-4 υπέρ των γηπεδούχων.

Πέντε γκολ για τον Εθνικό σημείωσε ο Διονύσης Καρούντζος.

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 12-4

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 4-1, 1-3

Εθνικός (Κουντουδιός): Τζώρτζης 3, Θαλασσινός 1, Κουτσιαλής 1, Βουλγαράκης 1, Καρούτζος 5, Μπεριστιάνος 1, Αργυρόπουλος 1

Νηρέας Λαμίας: Αναστασιάδης 2, Φλώρος 2

Μίλησε στο τέλος ο αρχηγός

Δύσκολη επικράτηση στο κολυμβητήριο του Λαιμού για το ΝΟ Βουλιαγμένης, με 9-8, επί του ΝΟ Καλαμακίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ανδρών, με το Χρήστο Αφρουδάκη να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους.

Η αναμέτρηση είχε χαρακτήρα ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος της, με το ΝΟ Βουλιαγμένης να έχει βραχεία κεφαλή από το πρώτο οκτάλεπτο και τη διαφορά να κυμαίνεται ως και δύο γκολ υπέρ των γηπεδούχων (8-6) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Ο ΝΟ Καλαμακίου του Αλέξη Σταϊκόπουλου, στα τελευταία λεπτά κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια, με το σκορ στο 8-8, έξι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στο σημείο εκείνο, ο Χρήστος Αφρουδάκης, με το γκολ που πέτυχε, έδωσε τη σπουδαία νίκη στο ΝΟ Βουλιαγμένης και τους πολύτιμους 3 βαθμούς της νίκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 9-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 4-3, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Λοράντος): Κοπελιάδης 1, Μασμανίδης 2, Χρυσοσπάθης 1, Χ. Αφρουδάκης 2, Ελμισιάν 1, Καπότσης 2

ΝΟ Καλαμακίου (Σταϊκόπουλος): Αλεβίζος 1, Σάντα 3, Κατσαούνης 1, Λιοτσάκης 2

Χωρίς νικητή το ματς στη Χίο

Iσόπαλοι αναδείχτηκαν ΝΟ Χίου και Υδραϊκός στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, με 8-8, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Σ΄ ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, με τη διαφορά να μη ξεφεύγει σε κανένα σημείο του αγώνα, η ομάδα της Χίου προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Υδραϊκού δε την άφησαν να κάνει το παιχνίδι της.

Ο ΝΟ Χίου, παρέμεινε έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά βρίσκεται προσωρινά στην 7η .

ΝΟ ΧΙΟΥ- ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 2-2, 0-1

ΝΟ Χίου (Τζόρτζεβιτς): Μιμίδης 2, Πρέκας 1, Κανδιόγλου 1, Βιτέλλας 2, Γαβαλάς 2

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς): Κοκκινάκης 1, Γ. Μαυρωτάς 1, Μπλάνης 1, Λάζαρης 1, Βλοντάκης 2. Β. Εμμανουηλίδης 1, Στελλάτος 1

Αγχωτική νίκη για το Φάληρο

Ματς-θριλερ έγινε στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να επικρατεί με 8-7 του Πανιωνίου για την 10η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας ανδρών. Το τελικό σκορ να διαμορφώθηκε 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όταν ο Αντώνης Ξενάκης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Δυνατά ξεκίνησε ο Πανιώνιος, με το επιμέρους υπέρ του 3-1, ενώ στο τέλος του πρώτου μισού, το μόνο που είχε καταφέρει η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου, ήταν να μειώσει τη διαφορά στο ένα γκολ. Ο Ξενάκης, ο οποίος συνολικά σημείωσε 5 γκολ για την ομάδα του ανέλαβε δράση και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, έγειρε τελικά υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 2-2,3-1

Παλαιό Φάληρο (Βενετόπουλος): Ξενάκης 5, Σιώνης 1, Αλεξίου 1, Φωκάς 1

Πανιώνιος (Βάσσος): Καρακάσης 1, Κοκκάλας 1, Φώσκολος 2, Θωμάκος 2, Λυκάρης 1

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 5-14

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 9-4

ΝΟ Χίου – Υδραϊκός 8-8

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Καλαμακίου 9-8

Παλαιό Φάληρο – Πανιώνιος 8-7

Εθνικός – Νηρέας Λαμίας 12-4

Βαθμολογία σε 10 αγώνες

1.Ολυμπιακός 30β. (166-31)

2.Παναθηναϊκός 25 (91-63)

3.Εθνικός 24 (107-83)

4.Βουλιαγμένη 19 (94-69)

5.ΠΑΟΚ 17 (90-96)

6.Καλαμάκι 15 (73-90)

7.Υδραϊκός 12 (79-86)

8.Παλαιό Φάληρο 12 (89-99)

9.Γλυφάδα 9 (74-85)

10.Πανιώνιος 7 (74-107)

11.Χίος 5 (61-96)

12.Νηρέας Λαμίας -3 (53-145)

* Ο Νηρέας Λαμίας έχει ένα μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/2):

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο

ΝΟ Καλαμακίου – ΑΝΟ Γλυφάδας

Υδραϊκός – ΝΟ Βουλιαγμένης

Νηρέας Λαμίας – ΝΟ Χίου

ΠΑΟΚ – Εθνικός Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ