ΠΟΛΟ

Ξεπέρδεψαν με την Αυστραλία και πάνε για την 5η θέση

Ξεπέρδεψαν με την Αυστραλία και πάνε για την 5η θέση

Αντίδραση και νίκη για την Εθνική ομάδα των εφήβων στο πόλο, η οποία επικράτησε της Αυστραλίας με 13-9 για τις θέσεις, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερή της εμφάνιση στο τουρνουά.

Πρώτοι σκόρερ της ελληνικής ομάδας και του αγώνα ήταν ο αρχηγός Νίκος Γαρδίκας και ο Δημήτρης Νικολαΐδης με τρία γκολ. Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν στάθηκαν στον άτυχο προημιτελικό κόντρα στην Ουγγαρία, στον οποίο ηττήθηκαν στα πέναλτι και έδειξαν το καλό τους πρόσωπο από την αρχή του παιχνιδιού.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με 6-0 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ διατήρησε αυτήν την διαφορά μέχρι το ημίχρονο (8-2).

Στην συνέχεια οι Αυστραλοί, που έμειναν εκτός ημιτελικών με γκολ στο τελευταίο λεπτό από τους Κροάτες αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 8-5 αρχικά και σε 9-7 στην συνέχεια, για να κλείσει το τρίτο οκτάλεπτο με διαφορά τριών γκολ (10-7). Στην τελευταία και πιο κρίσιμη περίοδο οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι, πράγμα το οποίο πέτυχαν με σερί 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Αυστραλοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 13-9.

Πλέον η Ελλάδα θα παίξει για την 5η θέση με τον νικητή του αγώνα Ρωσία – Σερβία.

ΕΛΛΑΔΑ – Αυστραλία 13-9

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-5, 3-2

Ελλάδα (Χατζηθεοδώρου): Χονδροκούκης 2, Γαρδίκας 3, Νικολαΐδης 3, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1

Αυστραλία (Κοβαλένκο): Μάρσντεν 3, Έλφικ 3, Πουτ 2, Τόμσον 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ