ΠΟΛΟ

Ξενάκη: "Εκπληκτική ατμόσφαιρα"

Ξενάκη: "Εκπληκτική ατμόσφαιρα"

Στον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στον αγώνα της εθνική ομάδας πόλο Νέων γυναικών κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στάθηκε η Ελένη Ξενάκη.

Η Ελένη Ξενάκη σημείωσε πέντε γκολ στο παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία και ήταν εκ των κορυφαίων της ελληνικής ομάδας. Η διεθνής φουνταριστή και με την ομάδα των γυναικών, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στους νέους κανονισμούς, που αλλάζουν τα δεδομένα.

«Αρχικά είμαστε χαρούμενες που νικήσαμε, σήμερα και κάναμε καλή αρχή. Ο κόσμος εδώ είναι απίστευτος, η ατμόσφαιρα, που δημιουργεί είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μας» τόνισε για την ατμόσφαιρα του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία.

Όσον αφορά στους νέους κανονισμούς, που θέλει τις ομάδες να αγωνίζονται με έξι παίκτριες, η Ελένη Ξενάκη τόνισε: «Παίζεται ένα εντελώς διαφορετικό πόλο. Από τις 11 που είμαστε εδώ, οι 5 αγωνιστήκαμε και στο Καζάν με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες έξι να κάνουν περισσότερη προπόνηση, σε αυτό το σύστημα. Γίνεται ένα γρήγορο παιχνίδι, που ευνοεί τις γρήγορες ομάδες. Εμείς είμαστε μια γρήγορη ομάδα και ευελπιστούμε αύριο στο δύσκολο παιχνίδι με τη Ρωσία, για ό, τι καλύτερο».

Ο Γιώργος Μορφέσης μετά το Παγκόσμιο του Καζάν και την Εθνική Γυναικών, συνεχίζει τη φετινή καλοκαιρινή του πορεία και με την Εθνική Νέων Γυναικών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Βόλο.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αναφέρθηκε στην εύκολη νίκη επί της Μ. Βρετανίας (27-4), αλλά και στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρωσία, που θα κρίνει και την πρωτιά του Α’ ομίλου: «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, όπως και η διαφορά στόχων, για τις δύο ομάδες. Ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας και έπαιξαν όλα τα παιδιά, όπως έπρεπε. Μπαίνουμε με ενθουσιασμό σε αυτή τη διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, αλλά αύριο είναι το σημαντικό παιχνίδι για μας, με τη Ρωσία, όπου θα κριθεί, λογικά, η πρωτιά του Ομίλου και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ