ΠΟΛΟ

Ξεκούραστο 18-2 για την Εθνική επί της Νοτίου Αφρικής

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016// ΠΟΛΟ  ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016// ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης πέτυχε η Εθνική πόλο των ανδρών, που επικράτησε εύκολα με 18-2 της Νοτίου Αφρικής.

Χωρίς να δυσκολευτεί, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, η Εθνική ανδρών νίκησε με 18-2 τη Νότιο Αφρική, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Έτσι, η ελληνική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την Παρασκευή την πρώτη θέση του ομίλου, απέναντι στους πανίσχυρους Σέρβους. Αν η Εθνική βρεθεί στην κορυφή του ομίλου, τότε θα πάρει την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, χωρίς να περάσει από τη διαδικασία των playoffs, δίνοντας έτσι έναν αγώνα λιγότερο.

Όσον αφορά στον αγώνα με τους Νοτιοαφρικανούς, μόλις από το πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν στο 5-0, ενώ δέχθηκαν γκολ μόνο στη 2η περίοδο. Πρώτος σκόρερ με 6 γκολ για την Ελλάδα ήταν ο ο Γιάννης Φουντούλης, ενώ εντυπωσίασε με δύο αποκρούσεις πέναλτι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Μανώλης Ζερδεβάς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σερβία ήταν καταιγιστική απέναντι στους Ισπανούς, παίρνοντας τη νίκη με 11-5. Αυτό σημαίνει πως και το ισόπαλο αποτέλεσμα ευνοεί τους Σέρβους στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, ώστε να καταλάβουν εκείνοι την πρώτη θέση, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-2, 5-0, 5-0

Τα γκολ:

ΕΛΛΑΔΑ: Φουντούλης 6, Κολόμβος 3, Γούνας 3, Αργυρόπουλος Κανακάκης 2, Ποντικέας 1, Καπότσης 1, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς 1

Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Λε Ρου 1, Μολινέ 1

Βαθμολογία 3ου ομίλου

1. Σερβία 4 (32-10)

2. Ελλάδα 4 (26-9)

3. Ισπανία 0 (12-19)

4. Νότιος Αφρική 0 (7-39)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ