ΠΟΛΟ

Ξεκινά το προπονητικό καμπ για Άνδρες, Γυναίκες και Νέους (Κ20)

Ξεκινά το προπονητικό καμπ για Άνδρες, Γυναίκες και Νέους (Κ20)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Εθνικές ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία στον Άγιο Κοσμά, ενώ εκείνη των Νέων (Κ20) θα μεταβεί στην Κέρκυρα.

Κοινές προετοιμασίες ενόψει των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων (Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Βουδαπέστη 14-30 Ιουλίου) πραγματοποιούν τις επόμενες ημέρες οι Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, στον Άγιο Κοσμά.

Η πρώτη, από αύριο (20/6) έως και την Πέμπτη (22/6) με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου το οποίο και θα μετάσχει στη συνέχεια (23-25 Ιουνίου) στο τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στο ίδιο τουρνουά μετέχουν επίσης , οι Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, του Καναδά και της Ουγγαρίας.

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών, με τη σειρά της, από την ερχόμενη Πέμπτη έως και την Κυριακή (22-25 Ιουνίου), επίσης στον Άγιο Κοσμά, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ισπανία (έρχεται 21/6) και την Ολλανδία (έρχεται 22/6).

Οι Νέοι άνδρες

Προετοιμασία στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει (20-24 Ιουνίου) και η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ20), εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (5-13 Αυγούστου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος θα έχει μαζί του, τους: Γιαννόπουλο, Παπασηφάκη, Γαρδίκα, Τρούλο, Τσαχειλίδη, Κάκαρη, Δελαγραμμάτικα, Κουρούβανη, Μουρατίδη, ΝικολαΪδη, Τσολακούδη, Σιορδίλη, Καπετανάκη, Μασμανίδη, Λιαπάκη, Γκιουβέτση.

Μαζί τους επίσης θα είναι ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκος Καραμάνης και ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Καστρίνης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ