ΠΟΛΟ

Ξανά στον τελικό η Γιουγκ

Ξανά στον τελικό η Γιουγκ

Η Γιουγκ επιβλήθηκε με 10-9 επί της Προ Ρέκο και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα της παίζοντας κόντρα στην Σόλνοκ.

Πέρσι φτάσαμε μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι για να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League στο πόλο ανδρών. Φέτος, η Γιουγκ καθάρισε τον αγώνα στην κανονική διάρκεια.

Οι Κροάτες επιβλήθηκαν με 10-9 επί της Προ Ρέκο, πέταξαν και πάλι εκτός τελικού τους Ιταλούς και θα έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν το στέμμα τους.

Η Γιουγκ εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο ματς και έχοντας εντυπωσιακό πλουραλισμό στο σκοράρισμα προηγήθηκε με 4-1 πριν μειώσει στο τέλος της πρώτης περιόδου σε 4-2 ο Σούκνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κάπου εκεί άρχισε η Προ Ρέκο να μαζεύει τη διαφορά και στα μισά της τρίτης περιόδου έφερε αρχικά το ματς στα ίσα με γκολ στον παραπάνω του Σούκνο και στη συνέχεια και πάλι στον παραπάνω ο Φιλίποβιτς έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ιταλική ομάδα με 7-6.

Οι Κροάτες δεν παρέδωσαν τα όπλα και με ένα γρήγορο επί μέρους 3-0 προηγήθηκαν ξανά με δύο γκολ (9-7) πριν μειώσει και πάλι ο εξαιρετικός Φιλίποβιτς σε 9-8. Ο Περόνε ανέβασε τη διαφορά και πάλι στα δύο γκολ με τον Φιλίποβιτς να στέλνει να ξανά το ματς στο γκολ με 4.17 να απομένουν για το φινάλε. Οι Ιταλοί είχαν δύο ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω να σκοράρουν αλλά τα σουτ του Μολίνα Ρίος και του Φιλίποβιτς δεν βρήκαν στόχο και έτσι με σκορ 10-9 η Γιουγκ πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Στο άλλο παιχνίδι η Έγκερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο η Σόλνοκ έδειχνε αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα λάθη της περσινής σεζόν και να βρεθεί στον τελικό. Με τους Γιούγκερ και Πρλαΐνοβιτς να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι πετυχαίνοντας από τρία τέρματα η Σόλνοκ επιβλήθηκε με 7-5 και θα προσπαθήσει να κατεβάσει από τον θρόνο της την Γιουγκ.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Γιουγκ - Προ Ρέκο 10-9

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 3-4, 1-1

Γιουγκ: Λόντσαρ 2, Γιόκοβιτς 1, Γκαρθία Γκαντέα 2, Μάρκοβιτς 1, Βρλιτς 1, Περόνε 1, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς 1

Προ Ρέκο: Ντι Φούλβιο 1, Μάντιτς 1, Σούκνο 2, Ίβοβιτς 1, Φιλίποβιτς 4

Έγκερ - Σόλνοκ 5-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 1-2, 2-2

Έγκερ: Χοσνιάνσκι 1, Λόριντζ 1, Κόβακς 1, Μπέντο 1, Χαράι 1

Σόλνοκ: Κρούσιγια 1, Γιούνγκερ 3, Πρλαΐνοβιτς 3

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ FINAL 6

Προημιτελικά

Πέμπτη 25/5

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-11

Έγκερ - Μπρέσια 6-4

Παρασκευή 26/5

Αγώνας 5-6η θέση

Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8

Ημιτελικοί

Γιουγκ - Προ Ρέκο 10-9

Έγκερ - Σόλνοκ 5-7

Σάββατο 27/5

Μικρός τελικός

16.15 Προ Ρέκο - Έγκερ

Τελικός

17.45 Γιουγκ - Σόλνοκ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ