ΠΟΛΟ

"Ξανά στον δρόμο των επιτυχιών"

"Ξανά στον δρόμο των επιτυχιών"
EUROKINISSI

Για την κλήρωση του προκριματικού ομίλου του World League μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος και η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Αναλυτικά όσα δήλωσαν.

Για την κλήρωση του προκριματικού ομίλου τουWorld Leagueμίλησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Θοδωρής Βλάχος και η αρχηγός της αντίστοιχης Εθνικής ομάδας των γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Υπενθυμίζεται πως οι άνδρες κληρώθηκαν στον Β' Όμιλο με Ολλανδία, Κροατία και Γαλλία (περνάει η πρώτη ομάδα) και οι γυναίκες βρίσκονται στον Α' Όμιλο με Ολλανδία και Ρωσία (περνάει ο πρώτος και ο καλύτερος δεύτερος από τους δύο ομίλους).

Αναλυτικά όσα είπαν:

Θοδωρής Βλάχος: "Το World League είναι μια διοργάνωση που πάντα κυνηγάμε και ας μην ξεχνάμε ότι φέτος μας απέφερε ένα χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια παίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα αυτοί οι αγώνες μπορούν να χρησιμεύσουν και για να δοκιμάσω νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα, ώστε να πάρουν κάποια παιδιά μερικές ευκαιρίες. Αν αυτό συνδυαστεί και με το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό".

Για τον όμιλο: "Ο όμιλος είναι σαφώς δύσκολος. Υπάρχει η ασημένια Ολυμπιονίκης Κροατία. Από μόνο του αυτό λέει πολλά. Η Ολλανδία και η Γαλλία είναι δύο χώρες που έχουν κάνει σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια στο άθλημα. Γι ' αυτούς τέτοιου είδους διοργανώσεις έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία".

Αλεξάνδρα Ασημάκη: "Οι αντίπαλες ομάδες είναι σαφώς πολύ δυνατές. Όμως, ανοίγει ένας Ολυμπιακός κύκλος και δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε παιχνίδι και να κυνηγήσουμε την νίκη. Ήδη είχαμε μια – σχεδόν - χαμένη τετραετία, αφού μείναμε εκτός στόχων σε συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις με αποκορύφωμα την μη παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό λειτουργεί αρνητικά για την γυναικεία υδατοσφαίριση και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να ξαναβρεθούμε στον δρόμο των επιτυχιών".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ