ΠΟΛΟ

Κραβαρίτης: Υπερήφανος για τα παιδιά μου

Κραβαρίτης: Υπερήφανος για τα παιδιά μου

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στον ημιτελικό των Ευρωπαϊκών Αγώνων με τη Σερβία, δήλωσε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στο Μπακού, Γιάννη Λαμπίρη, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών, Δημήτρης Κραβαρίτης.

Η Εθνική θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, απέναντι στην Κροατία, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Σερβία στη διαδικασία των πέναλτι, γεγονός που άφησε και μία πικρία, που φάνηκε στα λόγια του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Το σχόλιό του Έλληνα προπονητή για το παιχνίδι: "Νιώθω περηφάνια γι αυτά τα παιδιά και ταυτόχρονα μια στεναχώρια που φτάσαμε πολύ κοντά σε έναν τελικό. Αν θυμάμαι καλά από τη γενιά του Βλοντάκη και του Χατζηθεοδώρου, έχουμε να φτάσουμε κοντά σε ένα χρυσό. Γεγονός είναι ότι κοιτάξαμε στα μάτια τη Σερβία. Επιστρέψαμε από δύο γκολ πίσω, αλλά ήμασταν άτυχοι στη διαδικασία των πέναλτι. Παίζαμε με μια από τις καλύτερες σχολές στην άμυνα και στον παίκτη λιγότερο. Στην αρχή πληρώσαμε τη νευρικότητά μας. Πατάμε στα πόδια μας και ελπίζουμε την επόμενη φορά να γυρίζουμε με ένα χρυσό μετάλλιο. Εχουμε παίξει με παγκόσμιες δυνάμεις του πόλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε κάτι παραπάνω για την Ελλάδα".

Ερωτηθείς τι είπε στα παιδιά πριν τη διαδικασία των πέναλτι, απάντησε: " Τους είπα ό,τι και να γίνει σήμερα, πρέπει να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Να μη σκεφτούμε τίποτα. Μόνο ότι έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα μπροστά μας. Είτε τον τελικό, είτε τον μικρό τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ