ΠΟΛΟ

Κρατάει μόνο τη νίκη η Εθνική

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ WORLD LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ WORLD LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επιβλήθηκε μεν με 9-8 επί της Ολλανδίας, ωστόσο δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στους "οράνιε".

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της επικράτησε με 9-8 επί της Ολλανδίας και πήρε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του World League.

Η Εθνική είχε προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση απέναντι στους μαχητικούς Ολλανδούς οι οποίοι βρήκαν λύσεις με πολλά σουτ από την περιφέρεια. Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του με τον Μανώλη Ζερδεβά να κάνει το ντεμπούτο του με το σκουφάκι της Εθνικής.

Το ματς: Η αντιπροσωπευτική μας ομάδας προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στα μισά της πρώτης περιόδου, αλλά οι Ολλανδοί με δύο γκολ από τον Κόπμαν έφεραν το ματς στα ίσα. Στη δεύτερη περίοδο η άμυνα της Εθνικής βελτιώθηκε, κράτησε στο "μηδέν" τους οράνιε και με τα γκολ των Καπότση και Βλαχόπουλου ξέφυγε πάλι με δύο τέρματα (5-3).

Οι Ολλανδοί όχι μόνο δεν παράτησαν το παιχνίδι, αλλά με ένα επί μέρους 3-0 στην αρχή της τρίτης περιόδου κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 6-5. Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των παικτών του Βλάχου. Με γκολ από τους Γεννηδουνιά και Γούνα πέρασε και πάλι μπροστά στο στο σκορ. Ο Λίντχουτ στην πρώτη επίθεση της τέταρτης περιόδου έφερε και πάλι το ματς στα ίσα αλλά πάλι ο Γούνας με τον Καπότση έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων για την Ελλάδα. Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια η Ολλανδοί ήταν να μειώσουν στην τελευταία τους επίθεση σε 9-8.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ελλάδα - Ολλανδία 9-8

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 2-3, 2-2

Ελλάδα: Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 2

Ολλανδία: Νίσπελινγκ 1, Κόπμαν 3, Λίντχουτ 2, Φαν ντε Μπουργκ 1, Ρόιτεν 1

Τα αποτελέσματα της ημέρας

Ελλάδα - Ολλανδία 9-8

Γαλλία - Κροατία 9-14

Η Βαθμολογία του Β’ Ομίλου:

1. Κροατία 25-15 6

2. ΕΛΛΑΔΑ 15-19 3

3. Ολλανδία 19-19 3

4. Γαλλία 19-25 0

Επόμενη αγωνιστική (10 Ιανουαρίου):

Ολλανδία – Κροατία

ΕΛΛΑΔΑ – Γαλλία

Photo credits: Eurokinisi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ