ΠΟΛΟ

Κούπα και μετά... Ανάσταση

Κούπα και μετά... Ανάσταση

Τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος αναζητεί η Βουλιαγμένη στο Final-4 του LEN Trophy τη Μεγάλη Παρασκευή (10/4) και το Μεγάλο Σάββατο (11/4).

Στη γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης δεν καταλαβαίνουν από γιορτές το Πάσχα. Πριν ή κατά τη διάρκεια ή μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα παίζουν σχεδόν μόνιμα στο Final-4.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης αναζητεί τη Μεγάλη Παρασκευή (10/4) και το Μεγάλο Σάββατο (11/4) το δεύτερο LEN Trophy στην ιστορία του γυναικείου τμήματος μετά το 2003.

Η αποστολή της Βουλιαγμένης αναχωρεί τη Μεγάλη Πέμπτη (9/4) για την Ιταλία και συγκεκριμένα την Ιμπέρα όπου θα φιλοξενηθεί το Final-4.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου θα αντιμετωπίσει στις 20.30 τη Μεγάλη Παρασκευή την Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό και θα ακολουθήσει στις 22.00 ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην οικοδέσποινα Ιμπέρια και την ουγγρική Ζέντες, την ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22.00 το Μεγάλο Σάββατο και νωρίτερα (20.30) θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι για την 3η θέση. Η αποστολή της Βουλιαγμένης θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα.

Στην αποστολή της Βουλιαγμένης συμμετέχουν οι: Κούβδου, Ρουμπέση, Μαμόγλου, Τσουκαλά, Γερόλυμου, Μαυρωτά, Κοτσιώνη, Πρωτόπαππα, Μελιδώνη, Ξενάκη, Χυδηριώτη, Κοντογιάννη, Διαμαντοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ