ΠΟΛΟ

Κορυφή η Βουλιαγμένη, ανεβαίνουν Χίος και Γλυφάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 11-4 επί του Απόλλων Σμύρνης και έπιασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό αφού το παιχνίδι του με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε. Ανεβαίνουν Χίος και Γλυφάδα στην Α1 πόλο των ανδρών.

Εύκολα επικράτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, με 11-4 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο μεταξύ τους παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έφτασε στην 6η της νίκη στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί προσωρινά στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό (καθώς δεν έγινε σήμερα ο αγώνας των ερυθρολεύκων με τον ΟΦΗ).

Σε ρυθμούς ρελαντί πήραν τα ηνία του αγώνα οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ και με πρώτο σκόρερ τον Βάσιτς (4 γκολ) αύξησαν τη διαφορά μέχρι το φινάλε του αγώνα, και με τους Αφρουάκη και Ζερδεβά επίσης σε καλή μέρα.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου αναβλήθηκε διότι δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση της αποστολής των ερυθρολεύκων για το Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά ούτε και αυτές των διαιτητών (Μπουδραμή, Καζούλη) και του αλυτάρχη (Πέτρου Χατζηκώστα), λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Ηράκλειο. Η ΚΟΕ θα ορίσει πλέον νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αναβληθέντα αγώνα, σύμφωνα με την παράγραφο 3, του άρθρου 18 του 5ου κεφαλαίου της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΝΟ Χίου. Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 12-7 επί του ΠΑΟΚ, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού,για την 7η αγωνιστική, και φιγουράρει πλέον μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι Χιώτες έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους στο παιχνίδι, αλλά με ένα ξέσπασπα στο τρίτο οκτάλεπτο και κορυφαίους του Ρουστάμοφ και Παπούκα (4 και 3 γκολ αντίστοιχα) έφτιαξαν μια μεγάλη διαφορά και τη διατήρησαν μέχρι το τελικό 12-7.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείχνει να έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που κατάφερε να αποδράσει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 10-7 των Νεοσμυρνιωτών, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Οι Γλυφαδιώτες επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα και πήραν προβάδισμα ενός γκολ μέχρι το 5-6, οπότε έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος. Τότε ο ΑΝΟΓ ανέβασε ρυθμό έφτασε να προηγείται και στα πέντε γκολ (5-10) λίγο πριν από τη λήξη και ο Πανιώνιος απλά μείωσε στο τελικό 7-10.

Σ' ένα παιχνίδι που διακρίθηκαν οι άμυνες και οι τερματοφύλακες, στο κολυμβητήριο των Χανίων στην Κρήτη, ο τοπικός ΝΟ Χανίων και το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Έτσι έμειναν και ισόβαθμοι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο ΝΟ Χανίων ήταν αυτός που προηγήθηκε στη λήξη της πρώτης περιόδου με δύο πέναλτι από τους Βουλγαράκη και Κατσουλάκη, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Κουρλιάφτης. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι τερματοφύλακες έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στο χαμηλό σκορ και ο Τρούλος ισοοφάρισε για τους Φαληριώτες. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Βουλγαράκης έδωσε το προβάδισμα και πάλι στα Χανιά (3-2), όμως ο Νίκος Γαρδίκας ισοφάρισε σε 3-3 λίγο πριν τη λήξη της περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ανδρέα Φλώρου, όμως ο Λιαπάκης ισοφάρισε στο τελικό 4-4 λίγο πριν του οκταλέπτου.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-4

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 2-0, 4-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Κουρούβανης Ν., 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου 1, Καλογερόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Ψαρρέας, Φωκάς 1, Μοσκόφ 3, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΟΚ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 5-2, 4-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ 4, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 3, Μαρουλάς, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Μόκκας, Καζάζης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Τάτσης, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης 2, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 4, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-10

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-3, 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 2, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 4, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Αβαγιανός, Παπαδόπουλος Δ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 2, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 3, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4-4

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 1-1, 1-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ. 1, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Κουρλιάφτης 1, Αλαφραγκής, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Φυτάλης, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/12

Εθνικός - Υδραϊκός 6-7

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12

Πανιώνιος- ΑΝΟ Γλυφάδας 7-10

ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 11-4

ΝΟ Χίου –ΠΑΟΚ 12-7

ΝΟ Χανίων – Παλαιό Φάληρο 4-4

ΟΦΗ – Ολυμπιακός Αναβλήθηκε

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 18 *

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 18

3 ΝΟ Χίου 15

4. Εθνικός 12

- Απόλλων Σμύρνης 12

- Υδραϊκός 12

…………………………..

-. ΑΝΟ Γλυφάδας 12

8. Πανιώνιος 9

……………………………

9. ΠΑΟΚ 6

10. Παλαιό Φάληρο 4

-. ΝΟ Χανίων 1

12. ΟΦΗ 0 *

* Ολυμπιακός και ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)

Υδραϊκός – Ολυμπιακός (6/12)

Παλαιό Φάληρο ΟΦΗ

ΠΑΟΚ – ΝΟ Χανίων

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης (8/12)

Εθνικός – Πανιώνιος

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ