ΠΟΛΟ

Κόντρα στη Γαλλία η Εθνική για το World League

Κόντρα στη Γαλλία η Εθνική για το World League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα υποδεχτεί τη Γαλλία στο "Π. Καπαγέρωφ" (10/1, 19.00) με στόχο μόνο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Τον τρίτο της στη σειρά αγώνα για τον Β’ προκριματικό Όμιλο της Ευρώπης στο φετινό World League δίνει αύριο (10/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με αντίπαλο την Γαλλία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, με ώρα έναρξης 19.00.

Διαιτητές είναι οι Σεργκέι Ναούμοφ (Ρωσία) και Αντρέϊα Στανόγεβιτς (Σερβία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Μανουέλ Ιμπέρν (Ισπανία). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας Θόδωρος Βλάχος έχει στη διάθεση του, από χτες το απόγευμα, από τους οποίους και θα επιλέξει την 13άδα του αγώνα.

Οι "17" που κλήθηκαν για προετοιμασία είναι οι: Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Σολανάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Ζερδεβάς (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (ΠΟΖΙΛΙΠΟ), Αλέξανδρος Γούνας (ΣΑΒΟΝΑ).

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου μας, η Ολλανδία υποδέχεται την Κροατία.

Η Βαθμολογία στον Όμιλο μας:

1. Κροατία 25-15 6

…………………………………………

2. Ολλανδία 19-19 3

-. ΕΛΛΑΔΑ 15-19 3

4. Γαλλία 19-25 0

Επόμενη αγωνιστική (14/2):

ΕΛΛΑΔΑ – Κροατία

Γαλλία – Ολλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ