ΠΟΛΟ

Κοντονής: "Το ελληνικό πόλο έχει δημιουργήσει σχολή"

Κοντονής: "Το ελληνικό πόλο έχει δημιουργήσει σχολή"
Κοντονής

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνεχάρη τους Έλληνες πολίστες για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και καυτηρίασε την αδιαφορία των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Εγκώμια, επαίνους και τις "κλασικές" μομφές για τους προκατόχους του, επιφύλασσε η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών.

Ο Κοντονής υποσχέθηκε συμπαράσταση, στο μέτρο του δυνατού και έκανε λόγο για τη δημιουργία ελληνικής σχολής, μετά τις επιτυχίες σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, αποτελεί τεράστια επιτυχία των διεθνών μας και των προπονητών τους. Σε δύσκολους πραγματικά καιρούς για την χώρα, με τα κονδύλια προς τον ελληνικό αθλητισμό να είναι κατά πολύ περιορισμένα, και με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις να έχουν διογκωθεί εξαιτίας της αδιαφορίας των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε στην πραγματικότητα έναν άθλο εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το ελληνικό πόλο έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση καταφέρνει να διακρίνεται τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και γυναικών. Από την πλευρά της η Πολιτεία θα ακούσει τα προβλήματα αυτών των παιδιών και να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της. Θερμά συγχαρητήρια».

Ο κ. Κοντονής θα δεχθεί στο γραφείο του τα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο, σε ραντεβού που θα οριστεί μόλις η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ