ΠΟΛΟ

Κλήσεις Μορφέση ενόψει Κίνας

Κλήσεις Μορφέση ενόψει Κίνας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεκαεπτά πολίστριες κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών σε τουρνουά στην πόλη Κουνσάν της Κίνας (29/5 - 3/6).

Δεκαεπτά πολίστριες κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης για το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (22/5, 09.30), στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών σε τουρνουά στην πόλη Κουνσάν της Κίνας (29/5 - 3/6).

Οι 17 πολίστριες είναι οι εξής: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλα, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Άλκηστη Μπενέκου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα.

Η Εθνική μας θα μεταβεί στην Κίνα την επομένη (23/5), προσκεκλημένη της αντίστοιχης της Κίνας τόσο για το τουρνουά όσο και για κοινή προετοιμασία μαζί της μέχρι την έναρξη του.

Στο τουρνουά μετέχουν:

(Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΗΠΑ, Ρωσία, Ολλανδία, Κίνα

(Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αυστραλία, Ουγγαρία, Ιαπωνία, ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ