ΠΟΛΟ

Κλείνει ο όμιλος του Ολυμπιακού

Κλείνει ο όμιλος του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Champions League την Προ Ρέκο και τη Ραντνίτσκι.

Ακόμα δύο "μεγαθήρια" αναμένεται να βρει ο Ολυμπιακός στον Α' Όμιλο του Champions League. Στον "ελληνικό" όμιλο πιθανότατα θα συμπεριληφθούν η ιταλική Προ Ρέκο και η περσινή φιναλιστ Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.

Βλέπετε στον 3ο προκριματικό γύρο κληρώθηκαν τα ζευγάρια Προ Ρέκο-Μλάντοστ και Ραντνίτσκι-Οραντέα.Οι αγώνες είναι διπλοί με τον πρώτο να έχει οριστεί για τις 29 Οκτωβρίου και τον δεύτερο για τις 12 Νοεμβρίου.

Ήδη στον όμιλο του Ολυμπιακού βρίσκεται η οικοδέσποινα του Final-6, η Μπαρτσελονέτα, η ιταλική Μπρέσια και η ουγγρική Έγκερ. Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου ξεκινούν στις 29 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Μπρέσια στην Ιταλία.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" τόνισε " ο όμιλος μας δείχνει να δυσκολεύει πολύ, εμείς καλούμαστε να δούμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και να εξασφαλίσουμε ένα από τα δυο εισιτήρια για το Final-6. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τους παίκτες μου κάθε ημέρα να δουλεύουν όλο και σκληρότερα και να πιστεύουν με πάθος στον μεγάλο μας στόχο. Η αυτοπεποίθηση σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός μπορεί να μας κάνει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ