ΠΟΛΟ

Κλείνει το Παπαστράτειο;

Κλείνει το Παπαστράτειο;
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος ανέφερε πως ίσως το Παπαστράτειο θα κλείσει την Πέμπτη (20/11) εξαιτίας πιθανής επίσχεσης των εργαζομένων.

Το Παπαστράτειο θα φιλοξενήσει σήμερα δύο σημαντικούς αγώνες, το πολυσυζητημένο πλέον ματς της εθνικής ανδρών με τη Ρουμανία στην πρεμιέρα του World League και το πρώτο παιχνίδι της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Γλυφάδα.

Το κολυμβητήριο του Πειραιά πρόκειται να φιλοξενήσει εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, την εθνική ανδρών και την εθνική γυναικών την ερχόμενη Τρίτη (25/11) με αντίπαλο την Ολλανδία.

Σύμφωνα με τοποθέτηση του Δημήτρη Διαθεσόπουλου στην τηλεόραση της NOVA για το θέμα της αποχώρησης των Χρήστου Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη από την εθνική, ο πρόεδρος της ΚΟΕ απάντησε:

" Εγώ ασχολούμαι με πιο σοβαρά θέματα, όπως να έχουμε κολυμβητήρια ανοιχτά για τις Εθνικές ομάδες. Ξέρετε ότι δεν γνωρίζουμε αν η Εθνική γυναικών θα παίξει τελικά την άλλη Τρίτη απέναντι στην Ολλανδία; Υπάρχει η πληροφορία ότι το Παπαστράτειο θα κλείσει την Πέμπτη λόγω επίσχεσης των εργαζομένων. Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα κι όχι επειδή για ένα παιχνίδι ο προπονητής δεν κάλεσε τον Χρήστο Αφρουδάκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ