ΠΟΛΟ

Κεχαγιάς: "Πιστεύω στην ομάδα μου"

Κεχαγιάς: "Πιστεύω στην ομάδα μου"

Ο Σάκης Κεχαγιάς, ο Βαγγέλης Πάτρας και ο Αλέξανδρος Γούνας, μίλησαν για την αναμέτρηση με την Ιταλία και την επικείμενη μάχη με τους Σέρβους στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Aμέσως μετά το πέρας του ισόπαλου αγώνα (9-9) απέναντι στην πανίσχυρη Ιταλία και την κατάληψη της 3ης τελικά θέσης του ομίλου, ο Σάκης Κεχαγιάς, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ από τη Βουδαπέστη τόνισε:

"Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο νομίζω ότι εξελίχθηκε καλά για εμάς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας. Πήγαν καλά τα πράγματα και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Ήταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει γεμάτους συναισθήματα, γεμάτους εικόνες. Παίξαμε στα ίσια μια μεγάλη ομάδα και ο μεγάλος στόχος μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι να παίζουμε στα ίσια όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης".

Μιλώντας για το παιχνίδι της Τετάρτης που θα μας φέρει αντίπαλους απέναντι στη Σερβία, απάντησε: "Είναι ένα παιχνίδι στόχου, όπως ήταν το παιχνίδι με τη Ρουμανία. Το παιχνίδι με τη Ρουμανία ήταν για το εάν θα μπούμε στην εξάδα ή όχι και το παιχνίδι της Τετάρτης αν θα μπούμε στην τετράδα η όχι. Δεν υπάρχουν κακές και καλές ομάδες. Εμείς κοιτάμε τις αδυναμίες της αντιπάλου μας, που είναι βέβαιο ότι υπάρχουν. Πρέπει να στοχεύσουμε στο πώς θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βασιζόμενοι πάνω στα προβλήματα των αντιπάλων.

Η αλήθεια είναι ότι δε μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης , έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Νομίζω ότι μας ταιριάζει να παίξουμε με την Κροατία, όμως επαναλαμβάνω δεν είναι προτεραιότητα μας αυτό. Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, μπορούμε να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι. Δε ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά είμαι αισιόδοξος".

Ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής ομάδας, Βαγγέλης Πάτρας και νυν συνεργάτης του Σάκη Κεχαγιά τόνισε: "Παλέψαμε στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και λίγο έλειψε να πάρουμε και τη νίκη. Τώρα θα παίξουμε με Κροάτες ή Σέρβους, δεν έχουμε προτίμηση αν και δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς ότι φέτος σε 3 παιχνίδια με τους Κροάτες έχουμε δύο νίκες και μία ισοπαλία, τα πάμε καλύτερα. Είναι και οι 2 όμως πολύ μεγάλες ομάδες και ο ρόλος μας είναι πολύ δύσκολος απέναντι τους".

Γούνας: "Σεβόμαστε τους Σέρβους αλλά δεν τους φοβόμαστε"

Ο Αλέξανδρος Γούνας ήταν ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης για την Εθνική μας ομάδα, η οποία μετά την ισοπαλία με την Ιταλία με 9-9, τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον προημιτελικό της Τετάρτης.

Ο διεθνής υδατοσφαιριστής, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ιταλία: "Το αποτέλεσμα μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Η Ιταλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει αξιόλογους παίκτες. Εμείς παίξαμε για τη νίκη παρά το γεγονός ότι είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά κάποιες φάσεις τις οποίες δεν προσέξαμε και λίγο η ατυχία μας στέρησαν τη νίκη και τη δεύτερη θέση. Εμείς θα κοιτάξουμε να δούμε που κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε το χρόνο που απομένει πριν από το παιχνίδι με τη Σερβία".

Ο Αλέξανδρος Γούνας θεωρεί ότι η Εθνική μπορεί να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι κόντρα στους πανίσχυρους Σέρβους: "Πάμε για να κάνουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό το παιχνίδι. Φυσικά ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας. Σεβόμαστε τους Σέρβους αλλά δε τους φοβόμαστε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ