ΠΟΛΟ

Κεχαγιάς: "Καθρέπτης είναι η δουλειά μας"

Κεχαγιάς: "Καθρέπτης είναι η δουλειά μας"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα υποδέχεται την Τρίτη (11/3, 20.00) τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κροατία στην προκριματική φάση του World League. Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για την κλήρωση του ευρωπαϊκού.

Η Ελλάδα κλείνει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του World League την Τετάρτη (11/3, 20.00) με αντίπαλο την Κροατία. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" στην Πάτρα.

"Ανεξάρτητα της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα με την Κροατία, η Εθνική ομάδα μόνον να κερδίσει πράγματα έχει, απέναντι στη χρυσή ολυμπιονίκη του Λονδίνου, στη φάση αυτή που χτίζει το αύριο της", σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς.

Ο τεχνικός που ανέλαβε το 2013 τις τύχες της εθνικής ανδρών πρόσθεσε "επιδίωξη μας είναι να βγάζουμε όλα αυτά που μαθαίνουμε στις προπονήσεις, να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να οικοδομούμε χαραχτήρα σαν ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μοναδικό και ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Έτσι, θα πράξουμε και απέναντι στην Κροατία".

Ο Κεχαγιάς απέφυγε να σχολιάσει τη δυναμικότητα των αντιπάλων της εθνικής ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με το Μαυροβούνιο, την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Γεωργία και τη Ρουμανία.

"Δεν υπάρχουν καλές και κακές ομάδες σε μια κλήρωση, αλλά ομάδες με δυνατότητες και αδυναμίες. Εμείς έτσι βλέπουμε όλα τα παιχνίδια και όλους τους αντιπάλους. Από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως ακριβώς θα είναι οι ομάδες και οι αντίπαλοι μας στη Βουδαπέστη. Η δουλειά μας άλλωστε θα είναι και ο καθρέφτης μέσα από τον οποίο θα μπορέσουμε να σταθμίσουμε κάθε αντίπαλο μας".

Η εθνική ανδρών πλήρωσε την αποχή της από τις μεγάλες διοργανώσεις και ο Κεχαγιάς δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό: " Το πρωτεύον είναι να είμαστε πάντα μέσα στις μεγάλες διοργανώσεις και να μην ξαναγίνει η Ελλάδα να μείνει εκτός Παγκοσμίων πρωταθλημάτων, για παράδειγμα, όπως έγινε το 2008. Από εκεί και πέρα με οιονδήποτε αντίπαλο, η Εθνική, θα στοχεύει πάντοτε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ