ΠΟΛΟ

Κεχαγιάς: "Θα ξαναπαίξουμε σύντομα με τη Ρωσία"

Κεχαγιάς: "Θα ξαναπαίξουμε σύντομα με τη Ρωσία"

Ο Σάκης Κεχαγιάς ανέλυσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τους λόγους που οδήγησαν στο άτυχο αποτέλεσμα με τη Ρωσία για το Γουόρλντ Λιγκ και το κέρδος της μιας εβδομάδας για την Εθνική γυναικών.

Μετά την επιστροφή της Εθνικής Γυναικών από την Μόσχα και το παιχνίδι που έδωσε εκεί απέναντι στη Ρωσία στο πλαίσιο του Γουόρλντ Λιγκ ( ήττα με 12-6), ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, ανέλυσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τους λόγους που μας οδήγησαν στο άτυχο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα κάνει γνωστό το πρόγραμμα προετοιμασίας για την συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Αναφερόμενος στο άτυχο αποτέλεσμα με τη Ρωσία, τόνισε: "Δεχθήκαμε τέσσερα τέρματα στις τέσσερις πρώτες επιθέσεις των αντιπάλων. Ήταν καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα. Δεν θα έλεγα ότι αιφνιδιάστηκε η ομάδα. Ξέραμε τις δυνατότητες της αντιπάλου. Ήμασταν άτυχοι στις‎ συγκεκριμένες φάσεις. Στην συνέχεια αντιδράσαμε, μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι με το σκορ να γίνεται 7-4, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μείνουμε στον αγώνα έως το τέλος ".

"Ήταν ένα παιχνίδι για τον στόχο (πρόκριση στην τελική φάση του Γουόρλντ λιγκ). Σύντομα θα ξαναπαίξουμε με‎ τη Ρωσία. Αυτή τη φορά θα είναι ένα παιχνίδι στόχου στο Βελιγράδι (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) , όπου εκεί θα είναι η κυρίαρχη επιδίωξη για μας, η διάκριση και η κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Ολυμπιάδα", συνέχισε ο κ. Κεχαγιάς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρεται στη συνέχεια στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ανακοινώνει την αλλαγή στο πρόγραμμα διεξαγωγής του πρωταθλήματος που θα έχει σαν κέρδος μια εβδομάδα περισσότερη για την προπαρασκευή‎ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε μια εβδομάδα και τα καταφέραμε", υποστήριξε ο Σάκης Κεχαγιάς και συνέχισε: "Με τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΝΟ Βουλιαγμένης που επρόκειτο να γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου, θα γίνουν νωρίτερα. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία η ομάδα να μεταβεί από την ερχόμενη Τρίτη στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Θα γυρίσουμε από το Καρπενήσι μετά από μια εβδομάδα για να παίξουμε στον Πειραιά τον αγώνα με την Γερμανία για το Γουόρλντ Λιγκ, παιχνίδι που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου. Στην συνέχεια η προετοιμασία θα συνεχιστεί στον Πειραιά, έως ότου πάρουμε μέρος στο τουρνουά της Ουγγαρίας αρχές Ιανουαρίου και στην συνέχεια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι".

Ο κ. Κεχαγιάς προσπαθεί, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΚΟΕ, να εξασφαλίσει μια κοινή προετοιμασία τα Χριστούγεννα στον Πειραιά με μια μεγάλη ομάδα του παγκοσμίου πόλο: "Δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ομάδες. Θα δούμε. Προσπαθούμε", κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ