ΠΟΛΟ

Κεχαγιάς: "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει…"

Κεχαγιάς: "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει…"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στο κρίσιμο χιαστί αγώνα και ο Σάκης Κεχαγιάς έδωσε το στίγμα για την σπουδαία αναμέτρηση.

Ο αγώνας του Σαββάτου (26/3, 14.45) είναι δίχως αύριο για την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία με τη νικήτρια να παίρνει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς, ήταν λιτός μεν, συγκεκριμένος δε στις δηλώσεις του.

"Ήλθαμε εδώ στο Προολυμπιακό, για την πρόκριση. Αυτό φυσικά και θα επιδιώξουμε αύριο. Από την αρχή είπαμε ότι πάμε βήμα – βήμα, παιχνίδι – παιχνίδι, έως ότου φτάσουμε εδώ. Πιστεύω στην ομάδα και τα παιδιά. Μας προέκυψε η Ρωσία. Αλλά όποιος και να ήταν ο αντίπαλος μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι ομάδες που φτάνουν να διεκδικούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σ’ αυτά τα χιαστί παιχνίδια, είναι αξιόλογες.

Την ξέρουμε και μας ξέρει η Ρωσία. Μας είδε εδώ στη Χάουντα και την είδαμε. Θα κάνουμε λοιπόν αυτό που πρέπει και μπορούμε για να φτάσουμε στο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή αυτής της πορείας. Να παίξει η Ελλάδα και το γυναικείο πόλο της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες" τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ