ΠΟΛΟ

Κεχαγιάς: "Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς"

Κεχαγιάς: "Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάκης απένειμε τα εύσημα στις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών για τη νίκη επί της Ισπανίας, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Τα εύσημα στις αθλήτριες του απένειμε πρώτα ο Σάκης Κεχαγιάς, μετά τη σπουδαία νίκη της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών, επί της Ισπανίας (14-11) στην Χάουντα για την πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά.

Λιτός και ουσιαστικός είπε, μετά τον αγώνα: "Τον πρώτο μπράβο, για τη νίκη μας και την εμφάνιση αυτή, ανήκει φυσικά στα παιδιά. Τόσο για την εξαιρετική εμφάνιση τους, όπως τα είχαμε σχεδιάσει πριν το παιχνίδι, όσο και τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Σε ένα τέτοιο τουρνουά, η νίκη στην πρεμιέρα είναι η αρχή για την επόμενη ημέρα την οποία και οφείλουμε να κοιτάξουμε. Τελεία λοιπόν με το σημερινό παιχνίδι, συνεχίζουμε για τα επόμενα".

Από την πλευρά της η αρχηγός της Εθνικής, Αντιγόνη Ρουμπέση, είπε: "Μετά την εικόνα που δείξαμε στο «Θέτις Καπ», ήταν φανερό ότι έχουμε αποκτήσει πια άλλο πρόσωπο σαν ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, όπως και το έχουμε πει από την αρχή.

Θέλαμε αυτή τη νίκη με τις Ισπανίδες, όπως θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο στο τουρνουά. Αλλά η νίκη και η εμφάνιση μας είναι ότι πιο θετικό και καλό για τη ψυχολογία μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ