ΠΟΛΟ

Κεχαγιάς: "Έχουμε τώρα το χρόνο να ανασυνταχθούμε"

Κεχαγιάς: "Έχουμε τώρα το χρόνο να ανασυνταχθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΗΕθνική πόλο γυναικών, ηττήθηκε (7-15) από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως το αποτέλεσμα αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης για το νοκ άουτ του Σαββάτου (26/3). Τι είπε στα κορίτσια ο Σάκης Κεχαγιάς.

Η Εθνική πόλο γυναικών, ηττήθηκε ( 7-15) από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Χάουντα και διακόπηκε μεν το νικηφόρο σερί της στο Προολυμπιακό τουρνουά, πλην όμως το αποτέλεσμα αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης για τον αγώνα του Σαββάτου (26/3), όπου και θα κριθεί το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγο μετά το φαγητό, ο Σάκης Κεχαγιάς και η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου, μίλησαν στα κορίτσια και τους επεσήμαναν ότι το πλάνο συνεχίζεται και υπάρχει πρώτα η Ιαπωνία ώστε να κλείσει όπως πρέπει την πολύ καλή παρουσία της στην φάση των Ομίλων η Εθνική μας και φυσικά ακολουθεί η μέρα για την οποία όλοι έχουν ετοιμαστεί, επιδιώκοντας τη ρεβάνς του αποκλεισμού το 2012 στην αντίστοιχη διοργάνωση της Τεργέστης.

"Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Σήμερα οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του φαβορί που είχαν πριν την έναρξη του μεταξύ μας παιχνιδιού. Ήταν καλύτερη ομάδα και μας κέρδισαν. Εμείς, έχουμε τώρα το χρόνο να ανασυνταχθούμε και με γέφυρα το αυριανό παιχνίδι με την Ιαπωνία να πάμε να διεκδικήσουμε το Σάββατο αυτό για το οποίο ήλθαμε και μπορούμε. Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα στο δρόμο αυτό", τα λόγια του ομοσπονδιακού μας τεχνικού. Τα κορίτσια, από την πλευρά τους, απέφυγαν να μιλήσουν.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ