ΠΟΛΟ

Κατέληξε στο "Παπαστράτειο" το Final-4

Κατέληξε στο "Παπαστράτειο" το Final-4
INTIME SPORTS

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ήθελε να φιλοξενήσει το Final-4 της Euro League στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά το χρίσμα το πήρε το "Παπαστράτειο".

"Ασφάλεια" είναι η μοναδική λέξη που απασχολεί τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Ήθελε να φιλοξενήσει το Final-4 της Euro League το διήμερο 24-25 Απριλίου στο καλύτερο κολυμβητήριο της χώρας, στο ΟΑΚΑ.

Κανένας ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του τουρνουά, καμιά διοργανώτρια αρχή άλλων πρωταθλημάτων δεν υποχωρεί. Η προθεσμία που είχε βάλει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη (1/4), ακολούθησε 48ωρη παράταση, τίποτα δεν άλλαξε και έτσι το final-4 της Euro League θα πραγματοποιηθεί στο "Παπαστράτειο".

Απομένει η οριστική ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για να κλείσει το θέμα και η έναρξη των εργασιών για τη βελτίωση ορισμένων χώρων στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" θα είναι η ρωσική Κίνεφ Κίρισι. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ και η ουγγρική UVSE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ