ΠΟΛΟ

Καταιγιστικός o Ολυμπιακός, εύκολα η Βουλιαγμένη

Καταιγιστικός o Ολυμπιακός, εύκολα η Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας του Ρεθύμνου με 24-4. Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 16-8 του Εθνικού.

Όπως αναμενόταν, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε ξεκίνημα με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 και μάλιστα χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία.

Οι "ερυθρόλευκες", αν και ήταν τυπικά φιλοξενούμενες, επιβλήθηκαν στο Παπαστράτειο με 24-4 του Ρεθύμνου, παίρνοντας το πρώτο δίποντο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τις δυο Ιταλίδες που βρίσκονται στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων τους με την εθνική τους ομάδα, αλλά αυτό δεν επηρέασε στο ελάχιστο την εξέλιξη του ματς. Άλλωστε, η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη.

Η Ελευθερία Πλευρίτου και η Αλεξάνδρα Ασημάκη πέτυχαν από έξι γκολ για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, ενώ για τις Κρητικές πρώτη σκόρερ ήταν μια Χιώτισσα και άλλοτε παίκτρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας, η Βάσω Μαυρέλου, που πέτυχε δυο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-9, 1-7, 0-6, 1-2

ΡΕΘΥΜΝΟ (Κώστας Φιτσανάκης): Μαυρέλου 2, Σαφέτη 1, Σολανάκη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Ασημάκη 6, Πλευρίτου Ελ. 6, Τετζαλίδου 3, Πλευρίτου Μαρ. 3, Σώρα 2, Ελευθεριάδου 1, Νιαρχάκου 1.

Πέρασε από τον Πειραιά η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού με 16-8 και μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με 7-0 για τις φιλοξενούμενες και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τις Πειραιώτισσες, που δεν μπορούσαν να επανέλθουν ύστερα από τέτοιο σκορ. Η Τσουκαλά με τέσσερα γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ για το ΝΟΒ και από τρία πέτυχαν οι Χυδηριώτη και Ρουμπέση.

Οκτάλεπτα: 0-7, 2-4, 4-3, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Τσόκας): Ζέκου 1, Βάσιλα 3, Χατζηκυριακάκη 1, Καλογεράκου 1, Φραγκιουδάκη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τσουκαλά 4, Χυδηριώτη 3, Πρωτόπαππα 1, Ξενάκη 1, Ρουμπέση 3, Μαυρωτά Αμ. 1, Διαμαντοπούλου 1, Μαμόγλου 2.

Εύκολα ο Τρίτων, 18-5 τον ΝΟΒΑ

Ο Τρίτων Αμαρουσίου πέτυχε εύκολη νίκη στην έδρα του, στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου, επικρατώντας με 18-5 επί του ΝΟΒΑ. Οι Μαρουσιώτισσες έλεγξαν από το ξεκίνημα το ρυθμό του αγώνα και με πρώτη σκόρερ την Τσελέπη (6 γκολ) έφτασαν εύκολα στους βαθμούς της νίκης.

Οκτάλεπτα: 6-2, 4-2, 5-0, 3-1

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Θανάσης Τούρας): Τουλουμτζίδου 1, Τσελέπη 6, Ζερβακάκη 2, Πετάση 1, Στρατιδάκη 4, Μαλλιαρού 1, Κόλλια 2, Στρείδη 1.

ΝΟΒΑ (Ζ. Χαλάς): Κιούρκα 1, Καρπέτα 2, Καστάνη 1, Γιαβαρίδου 1.

Ιδανικό ξεκίνημα για ΑΝΟΓ

Τέλος, το καλύτερο ξεκίνημα στην Α1 Γυναικών έκανε η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που νίκησε με 11-6 στην έδρα της τον νεοφώτιστο στην κατηγορία ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων με 11-6. Πρώτη σκόρερ για τον ΑΝΟΓ, ήταν η Έλενα Ελληνιάδη που πέτυχε 6 γκολ.

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 3-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτερ Ζίλαγκι): Ελληνιάδη 5, Κολτσίδα 3, Τσελέντη 1, Κωνσταντά 1, Αντωνίου 1.

ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ (Μάκης Παπαμαργαρίτης): Καλαργυρού 3, Δράκου 1, Κούβδου 1, Δράκου 1.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-24

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 11-6

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΝΟΒΑ 18-5

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ