ΠΟΛΟ

Καταδικάστηκαν δύο πολίστες

Καταδικάστηκαν δύο πολίστες

Δύο πρώην πολίστες καταδικάστηκαν σε 20 και 12 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα για τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή Χαράλαμπου Καρκαντελίδη στις 10 Μαΐου του 2008.

Έξι χρόνια μετά έκλεισε η υπόθεση που είχε σοκάρει τον κόσμο της υδατοσφαίρισης στις 10 Μαΐου του 2008. Οι δύο πολίστες που είχαν συλληφθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό του 40χρονου διαιτητή Χαράλαμπου Καρκαντελίδη καταδικάστηκαν σε 10 και 12 μήνες φυλάκιση.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα στον Άγιο Κοσμά ανάμεσα στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου και τον Άρη για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Δύο πολίστες του Άρη είχαν χτυπήσει τον διαιτητή της Α1 και τον έριξαν μέσα στο νερό, προσπαθώντας να τον πείσουν. Το θύμα δικαιώθηκε. Σύμφωνα με την ΚΟΕ " ο αναφερόµενος διαιτητής υπέστη βαρύ τραυµατισµό µετά από ξυλοδαρµό µε συνέπεια να νοσηλευτεί επί µεγάλο χρονικό διάστηµα σε κρίσιµη κατάσταση".

Ο διαιτητής από τη Χαλκίδα είχε υποστεί αιμάτωμα στο κεφάλι, όπως διέγνωσαν οι γιατροί εννιά ημέρες μετά το συμβάν, όταν ο Καρκαντελίδης πήγε στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού νιώθωντας έντονη ζαλάδα.

Φωτογραφία: eviazoom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ