ΠΟΛΟ

Καμπ... γνωριμίας ο Βλάχος

Καμπ... γνωριμίας ο Βλάχος
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος κάλεσε τους Κώστα Τσαλκάνη και Μανώλη Μυλωνάκη σε προετοιμασία στο "Παπαστράτειο".

Είκοσι πολίστες κάλεσε ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος για προετοιμασία με τη Ρουμανία στο "Παπαστράτειο" από τις 26 έως τις 27 Δεκεμβρίου.

Στην εθνική ομάδα επιστρέφει τόσο ο Κώστας Τσαλκάνης, όσο και ο Μανώλης Μυλωνάκης, αλλά όχι ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αν και ο Βλάχος δεν τον κάλεσε στην προετοιμασία.

Οι είκοσι πολίστες είναι: Κώστας Γαλανίδης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (Ολυμπιακός), Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας, Κώστας Τσαλκάνης (Βουλιαγμένη), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (Παναθηναϊκός), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Πρέκας (Χίος), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Εθνικός), Μάριος Χατζηγούλας (Γλυφάδα).

Οι "20" θα πρέπει να βρίσκονται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26/12) στις 17.45. Θα ακολουθήσει η πρώτη κοινή προπόνηση με τη Ρουμανία (18.00-20.00), ενώ τόσο την επομένη (10.30-12.30, 18.00-20.00) όσο και την Κυριακή (09.00-11.00, 17.00-19.00), έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ