ΠΟΛΟ

Καμμένου: "Το μέλλον ανήκει στη Βουλιαγμένη"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου μοίρασε συγχαρητήρια στις παίκτριές της για την προσπάθεια, παρά την απώλεια του τίτλου, ενώ υποστήριξε πως το μέλλον ανήκει στην ομάδα της.

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη, καθώς γνώρισε την ήττα με 13-8 απ' τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο και απώλεσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας στην Α1 πόλο γυναικών. Μετά τη λήξη του αγώνα, η Αλεξία Καμμένου μίλησε στην κάμερα της NOVA και μοίρασε συγχαρητήρια στις παίκτριες της, τονίζοντας πως το μέλλον ανήκει στην ομάδα της.

"Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο να γίνει η υπέρβαση. Εγώ είπα πως η ώρα μας δεν είχε έρθει ακόμα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι πιο πλήρης ομάδα. Το μέλλον, όμως, ανήκει στη Βουλιαγμένη. Με ψυχραιμία και δουλειά όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Ξέρετε, κάποιες φορές στον αθλητισμό, αν έρθει κάτι νωρίτερα, δεν είναι πάντοτε καλό. Γι' αυτό θα πρέπει να φιλοσοφούμε τα πράγματα. Και οι προπονητές και οι παίκτες. Είμαι υπερήφανη για τις παίκτριες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Βουλιαγμένης, στους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές μου, καθώς και στη διοίκηση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και του χρόνου με υγεία, ειρήνη και με όμορφες εικόνες θα είμαστε πάλι εδώ", δήλωσε στην κάμερα της NOVA η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου.

Για το αν είναι παρακαταθήκη για το μέλλον η φετινή χρονιά: "Όταν όλοι πίστευαν πως θα χάσουμε με 3-0 τη σειρά, προφανώς και είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Εξάλλου, αγωνιστικά, όλοι μπορούν να δουν αν μία ομάδα κάνει βήματα μπροστά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ