ΠΟΛΟ

Καμμένου: "Το κάναμε εύκολο"

Καμμένου: "Το κάναμε εύκολο"

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, συνεχάρη τις παίκτριες της για την εμφάνιση κόντρα στη Ζέντες και ξεκαθάρισε ότι στόχο της ομάδας της είναι η κατάκτηση του LEN Trophy.

Πολύ μεγάλη νίκη επί της Ζέντες με 12-9, πήρε πριν λίγο ο ΝΟ Βουλιαγμένης, εξασφαλίζοντας μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy Γυναικών. Μετά την σπουδαία αυτή διάκριση, η προπονήτρια της ελληνικής ομάδας, Αλεξία Καμμένου έδωσε τα συγχαρητήρια στις παίκτριες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Κάναμε τον ημιτελικό να φαίνεται εύκολος, ενώ ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλα τα κορίτσια, καθώς γράφουν ιστορία. Πρόκειται για τον όγδοο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην υδατοσφαίριση Γυναικών για τον ΝΟ Βουλιαγμένης και ες αύριον τα σπουδαία.

Δεν γνωρίζουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αλλά η Ματαρό έχει πέντε ξένες παίκτριες, έχει επενδύσει πολύ στην ομάδα και η διοργάνωση που έχει αναλάβει είναι εξαιρετική, ενώ η Ουραλότσκα από τη μεριά της ίσως καταφέρει να αντιπαρατεθεί. Υπάρχει τεράστια προπώληση εισιτηρίων στο τουρνουά. Εμείς πάμε για τον μεγάλο στόχο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ